A baba születése után a ti érzelmeitek nem változtak meg a párotok iránt?
Figyelt kérdés
Mikor hazajöttünk a kórházból, olyan furcsa érzésem volt. Mintha már csak a baba lenne a fontos, és a páromat egyáltalán nem szeretném. Persze jól megvagyunk meg minden, de nem érzem már, hogy szerelmes lennék belé. És ez már fél éve így van. :(2019. júl. 16. 11:35
1/11 anonim válasza:
Nekem nem,de szerintem a férjemnek megváltozott :(
2/11 anonim válasza:
...és olyan irányba változott mint neked. Lassan 5 éve.
3/11 anonim válasza:
De megváltozott. Még jobban szeretem, mint előtte. 2 gyerekünk lett, de mi bármilyen kimerítő is volt, megerősödtünk közben. Nem tudom, minek köszönhető ez, hogy másnál nem így van, talán csak szerencsénk van. De az ő részéről is érzem, hogy jobban kötődik és vágyik, mint korábban, pedig akkor is nagy volt a szerelem közöttünk. Most mélyebb, komolyabb, és erősebb, szerintem.
4/11 anonim válasza:
Pontosan így vagyok mint te. Már 10 hónapja tart.
5/11 anonim válasza:
Mind a 4 után sokkal szerelmesebb lettem belé. Sosem volt olyan jó a kapcsolatunk, mint most, hihetetlenül hálás vagyok neki a lányainkért. Csodálatos látni, ahogyan a gyerekekkel bánik, fantasztikus édesapa. Gondoskodó, kedves, humoros, engem (is) a tenyerén hordoz.
6/11 anonim válasza:
De igen változott. Sokkal jobban szeretem őt, mint a gyerekek előtt. Ő is jobban ragaszkodik hozzám és a második gyerekünk születése óta sokkal ölelgetősebb, és érzelmesebb lett. Persze nem nyálas folyós, hanem normális határon maradt. Úgy érzem, sokkal jobban kötődünk egymáshoz, és szerintem ez így lenne normális.
7/11 anonim válasza:
Igen,általában gyerek után még szorosabb a kötődés,a szeretet. :)
8/11 anonim válasza:
Én is inkább jobban megszerettem őt, mintha újra belé zúgtam volna. Úgy éreztem, a kislányunk megerősítette a kapcsolatunkat.
9/11 anonim válasza:
Irigykedve olvasom a sok pozitív választ :-(
Nálunk mindem megvaltozott rossz irányba sajnos.
Türelmetlenebbek es figyelmetlenebbek lettunk egymassal pedig azelott tokeletes volt a kapcsolatunk. 5 honapos a gyermekunk es csak bizni tudok benne, hogy ez változik majd. Nalunk a ferjem jobban megvaltozott mint en..
10/11 anonim válasza:
Igen, 7 évvel ezelőtt, azóta így van sajnos...2 gyerünk van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!