Mi a véleményetek az Alma névröl?
Figyelt kérdés
Hogy becéznétek?2019. júl. 14. 23:35
1/26 anonim válasza:
Nem tetszik és szerintem becézni se nagyon lehet. Az Almi jut eszembe hirtelen, de elég..fura.
2/26 anonim válasza:
Hatt en nagyon sajnalnam azt a gyereket akit igy hivnak, szoval ha nem akarod megkeseriteni szegeny gyerek eletet, ne is valalj gyereket.... alma.. hova fajult ez az orszag😔 ennyi erovel lehetne a neve gorogdinnye..
3/26 trollll válasza:
Ha a vezetéknév jonathan akkor okés
4/26 anonim válasza:
Nekem tetszik. Gulyás családnévvel.
5/26 anonim válasza:
Szep nev de nem adnam, biztosan csufolnak szegeny gyermeket
6/26 anonim válasza:
Nekem nagyon tetszik, bár lehet, hogy nem adnám, mivel nem megszokott. De én magam például szivesen viselném.
Miben rosszabb, mint mondjuk a Virág? Azt hogy lehet becézni? Viri? Rági? Nem kell minden nevet becézni.
Az Alma hangzása sokkal nőiesebb, és akár külföldön is használható, ahol a jelentése el is veszik.
7/26 anonim válasza:
Nálam listás volt. Viszont nem becézném. Nem kell mindent becézni (a saját nevem se szeretem, ha becézik).
8/26 anonim válasza:
Az 1900-as évek óta adható. A Szomszédok sorozatban 1987ben volt Alma nevű szereplő. Nem a gyümölcs név az eredete, ez egy latin szó, aminek jelentése kegyes, tápláló.
Nem adnám amúgy, mert 1000 emberből 1000 a ygumolcsre asszociál, plusz amúgy sem szeretem a beszélő, tehát egyértelmű jelentéssel bíró neveket - Virág, Napsugar, stb
9/26 anonim válasza:
Bölcsisemnek a nővérét hívják Almának, őt Almus, Almuskának becézik. Amúgy én nem becézném, igazából szerintem nem szükséges.
10/26 anonim válasza:
Nem adnék gyümölcsnevet a gyerekemnek, függetlenül attól, milyen egyéb jelentés kapcsolódik hozzá.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!