Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Miert olyan nehez ujszulottel...

Miert olyan nehez ujszulottel az elet?

Figyelt kérdés
Kicsit reszletezem, hogy pontosan mire gondolok: az en babam 34.hetre szuketett es 3 hetet pic-en kellett lennie, 2 nap mulva vihetjuk haza, minden rendben van vele. Nyilvan tudtam, amikor belevagtunk a csaladalapitasba, hogy oriasi feladat es hatalmas felelosseg lesz rajtunk es hogy baromi nehez melo anyanak lenni. A koraszules miatt azonban ugye nem ugy alakultak a dolgok, ahogy normalis esetben, vagyis en napi 2x mehettem be eddig a babamhoz, olyan vagy aludt vagy ebren volt de nem sirt sose, ilyenkor megetethettem, majd visszatettem es aludt tovabb. Tehat ugy erzem most kicsit be vagyok etetve ugymond😃 annyit latok, hogy a gyerek eszik alszik aztan kesz. Konnyunek tunik az egesz. Ezert kerlek irjatok le a tapasztalataitok, hogy milyen volt az elso mondjuk fel ev, pofozzatok vissz a valosagba, mert felek, hogy most annyira a konnyu oldalt latom hogy oltari pofara eses lesz amikor egesz ejszaka uvolt a gyerek v nem akar enni v ilyesmi. Remelem ertitek mire gondolok

2019. júl. 14. 23:27
1 2
 11/12 A kérdező kommentje:
Koszonom a valaszokat, pont erre volt szuksegem! :)
2019. júl. 15. 08:23
 12/12 anonim ***** válasza:

En azert kivanom neked, hogy kifogd a lotto otost, mert van ilyen :)

(No, meg magamnak is.)

De en most ugy erzem a fiam extran nem alvo volt, ez meg egyszer nem fordulhat elo velem :D

2019. júl. 15. 12:06
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!