Hanga, Csenge, Erva vagy Réta?
Figyelt kérdés
2019. júl. 9. 23:21
11/18 anonim válasza:
Szerintem a Hanga szép név, és lehet, hogy páran azt gondolják, de nem a Hanna változata, hanem ősmagyar név. A többi nem tetszik.
12/18 anonim válasza:
A Hanga és a Csenge elcsépelt, Az Erva fura, még sose hallottam. A Réta még úgy szép.
13/18 anonim válasza:
Hanga és Csenge tetszik, de rengeteg van belőlük. A másik kettő kizárva. Erva borzalmas, a Réta meg inkább akkor Margaréta.
15/18 anonim válasza:
Én a Csengén kívül egyiket sem adnám a lányomnak,bocsi.
16/18 anonim válasza:
Nekem a Hanga és a Réta tetszik:)
Csengéből nagyon sok van, az Erva meg már túl extrém nekem, olyan mint egy kis erdei manó neve
18/18 anonim válasza:
Én Csenge vagyok, ikertesóm Hanga, mi szeretjük a nevünket, bár Csengéből nagyon sok van a korosztályunkban. De mostanában nem annyira hallom, hogy adnák. A Réta rettenetes, abból vagy Réka lesz, vagy Gréta, pár élelmes gyerek tuti ráhúzná a Répa csúfolást is. A negyedik meg... Ehh...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!