Hanga, Csenge, Erva vagy Réta?
Figyelt kérdés
2019. júl. 9. 23:21
2/18 anonim válasza:
A Hanga olyan mint a már rettenetesen elcsépelt Hanna csak szarabbul hangzik.
A Csengét mindig is egy rettenetes névnek gondoltam, nem is értettem soha a népszerűségét és külföldön is béna és érthetetlen, kiejthetetlen egy angolnak vagy mondjuk spanyolnak.
Ez az Erva ez mi? A lárva szó jut róla eszembe meg kurta is.
Rétácska meg majd egész életében magyarázkodhat, hogy nem, nem Gréta vagyok hanem Réta, R betűvel. Csóri.
4/18 anonim válasza:
Egyik se. Ha nagyon muszáj, akkor a Csenge, azt legalább már megszokta az ember. Egyik ismerősöm hívja a gyerekét: Cseni, Cseni! Mennyit gondolkoztam, hogy mi lehet a gyerek neve.
5/18 anonim válasza:
Csenge maximum. Vagy bármit, csak Rétát ne! Soha senki nem fogja megérteni hogy ez nem egy jól elcseszett Réka/Gréta. Ha valami különlegesre vágysz, keress olyat, ami nem hasonlít egyik ismertebb névhez se.
8/18 anonim válasza:
Hm, talán a Hanga.
A Csenge régen tetszett, de ma már nem, nem tudom megmondani miért - talán túl sok lett belőle.
Az Erva és a Réta nem tetszik.
9/18 anonim válasza:
Keressetek szebb nevet a kislánynak, kérlek. Ezek szörnyüek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!