Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Miért ilyen idegesítőek az...

Miért ilyen idegesítőek az egy év körüli babák?

Figyelt kérdés
A fiamtól már teljesen kiborultam, 13hónapos, értelmes? de ha arról van szó, hogy valamit szeretne, vagy nem tetszik neki eszeveszett fejhangon elkezd sípolni, egy légvédelmi sziréna kutya füle hozzá. Ami függetlenül az októl heves bömbölésbe végződik. Ha a kisautója kell nem rámutat, hanem elkezd sípolni majd bömbölni, és ha kérdezzük mit szeretne csak méginkább rákezdni. Csalom, hogy játszunk, vagy valamit csináljunk közösen, de ő csak cicizni akar, semmi mást, huncutkodásra csábítom, azzal sem törődik. Néha a falhoz tudnám csapni, és egész nap ez megy. Ugye kinövi, életszakasz túl kell élnünk, vagy ő ilyen hisztis? Hiszti ez egyáltalán.
2010. júl. 10. 14:18
1 2
 11/18 A kérdező kommentje:

14:49 aranyos lenne ő is. Csak néhány húzása: most is, éhes volt, 1órán át bömbölt azért mert meg akartam etetni. Éhes volt, nem tízóraizott, ismerem már, de ahelyett, hogy evett volna harcolt, hogy ő nem ül le enni, bőgött az éhségtől, még innit sem fogadott el, semmit. aztán úgy 55perc után faképnél hagytam, érdekes mint a villám lehiggadt, nemegész 10perc alatt bevágta az ebédjét. Mégis előtte ment a hiszti.

Ja a pocakja akkorákat korgott, becsületére válna pár felnőtt férfinek is.

2010. júl. 10. 15:01
 12/18 anonim ***** válasza:
86%

Szia!

Szerintem nem vagy egyedül ezzel a dologgal.

Én most várom az első babámat,nővéremnek már van 2,és most várja a harmadikat.Nővérem is rengeteg ideget eszik a kisebbel(2éves).Annyira okos,értelmes gyerek és mégis annyira ki tudja készíteni az egész családot.Engem is.Pedig én türelmes vagyok.Nővérem nagyon ki tud borulni és olyankor ő is úgy van vele,ahogy te.Nem vagy te h.sz.t.s p.cs.,ahogy az egyik "nagyon kedves"válaszoló írta.Tényleg kiborító tud lenni,ha egy gyerek ezt csinálja.

Láttam már olyat is az utcán,hogy kb 2év körüli gyereket végig ütött az anyja,mert hisztizett.Hát azért ilyet én biztos nem csinálnék.

Gondolom te se.

Biztos kinövi majd a kisfiad.Addig is türelem.

2010. júl. 10. 15:17
 13/18 anonim ***** válasza:
100%
Ne bántsátok már, biztos nem úgy gondolta.Nekem 17 hós a fiam, és én is néha idegbajt kapok tőle, amikor egész nap nyekereg, üvölt mindenért, ha valami nem sikerül neki, és hisztizik. Nyugi, el fog múlni. Én már egyszer ledobtam az ágyra 14 hós lehetett.Nem hagyta magát bepelusozni, pluszba rávágtam a meztelen fenekére,mindezt 30 perc hiszti után.Nagyon megsajnáltam utána, meg is fogadtam, hogy többet nem teszek ilyet(ágyra dobást).Ha úgy érzem, hogy nem bírom tovább, átmegyek a másik szobába, és veszek egy pár jó nagy levegőt. Emberek vagyunk, és nem gépek. Kitartás.
2010. júl. 10. 18:54
 14/18 anonim ***** válasza:

Utolsó válaszoló.Teljesen igazad van.Ha meglesz a babám és ugye ha már nagyobb lesz,és hisztizni fog,fogom és otthagyom majd abbahagyja,ha megunja.Mert egyszer csak megunja.

:)

2010. júl. 10. 21:24
 15/18 anonim ***** válasza:
az én lányom is kezelhetetln ilyenkor elveszem a figyelmétvalamivel.. de ha nem jön be hagyom hisztizni .. sokszor kiborulok én is sokszor mondanék csunyákat de gondoljunk bele mi neveltük ijenné ha 5 hnaposan hagytukvolna orditani a kiságyban tuti hogy tudná hogy hiába veri ki a dilit akor is az van amit mi mondunk ..ezt a korszakot ki krll birni és megprobálni helyrehozni amit elrontottunk...én ezen vagyok..
2010. júl. 10. 22:00
 16/18 anonim ***** válasza:

Én ott szoktam hagyni, és mondom neki, hogy majd szólj, ha abbahagytad a hisztit. Akkor meg azért sír, hogy ne menjek el, és jön puszit adni. Szóval azért nagyon édes.

Bár őszintén szólva engem kisebb korban sokkal jobban kiborított, amikor sokszor egész éjjel bőgött, és nem tudtam sehogy megnyugtatni. Na, akkor én is néha falhoz tudtam volna vágni. Olyankor a párom felváltott.

2010. júl. 11. 22:21
 17/18 A kérdező kommentje:

Ó, mikor kicsi volt 7hónapos kortól 11hónapos koráig egy tünemény volt, másfél órát is elvolt egyedül a játékaival. Hamar megtanult alap dolgokat, pl ha ki akart menni odament az ajtóhoz, vagy ha fájt a foga hozta a nurofent sírva.

Most semmit nem kommunikál, csak bőg. Eddig activiti volt, segített, most levágja magát a földre és üvölt mindenért, nem segít:S

2010. júl. 12. 10:38
 18/18 anonim ***** válasza:

szia nem olvastam el az összes kommentet, de teljesen megértelek. nekem 7 honapos a fiam, de ilyen.. sokszor elborul az agyam, én is kirohanok az udrarra, de egy peerc mulva vissza megyek mosolyogva, de nem könnyü, és sztem ha egy anya nem vallja be hogy párszor idegbeteg lett a gyerektöl az nem mond igazat, én most ebben a problémában vagyok, de nagyon komolyan, sose tudnám bántani, mindennél jobban imádom, de nagyon sokszor nagyon ideges vagyok, hogy egyetlen percre se hagyja abba a nyühögést, a nyafogást, ordit, ha egy percre egyedül hagyom, pisilni se lehet töle.. szoval neked egy éáves, nekem még csak 7 honapos, de kkor ugy láétom nincs reményem hogy válltozzon valami. én tudom hogy nem fogod falhoz vágni:) én is mondtam már hogy ott hagyom az ut mellett ha mégegyszuer végigorditja a sétát:) de persze sose tenném meg.

33

2011. febr. 22. 23:14
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!