Hol tudok az interneten babáknak, illetve gyerekeknek való zenét hallgatni a kisfiammal?
Figyelt kérdés
Eddig majdnem csak olyan oldalakat találtam, ahol a dalokat külön-külön lehet letöltögetni, de nem lehet folyamatosan hallgatni. Olyan jó lenne,ha játék közben folyamatosan szólhatna a zene, és nem kellene állandóan megszakítani azzal, hogy kattingatok ide-oda. Egy hotcast rádiót találtam, amit nagyon szeretünk, de lassan a könyökünkön jön ki :-)2008. nov. 13. 16:27
2/4 anonim válasza:
bocsi nem jo.amit irtam ott is kattintgatni kell.Viszont most ha gyorsan regisztrálsz még le tudsz tölteni gyerek dalokat.Lilly baba,ovisoknak...www.bitmusic.hu
én is nemrég töltöttem le.De nov.20-án bezárja a kapuit a szabad regisztrácio.
4/4 anonim válasza:
miert nem toltesz le mp3akat, es allitod be? ha kiirod, akkor dvd lejatszoba is bele lehet tenni.
esetleg a winampban van olyan hogy media library, vagy valami hasonlo, kb otmillio internetes "radio" van, rakerestem, vannak babachannelek is, ott tudsz folyamatosan, viszont eleg jo netkapcsolat kell hozza
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!