Ha elhagynám a férjemet, és nem szeretnék a felügyeleti jogért harcolni, mi lesz a fiunkkal?
Ugye a férjem dolgozik, általában 6-negyed 7 körül indul, 5-6 között ér haza délután, és néha még vállal más munkákat is. Értelemszerűen arra munka után, vagy hétvégén van ideje. Szeretnék elválni (nehéz helyzet, nem is azt akarom, hogy itt adjon bárki tanácsot, hogyan hozzuk helyre a házasságunkat). Viszont ugye itt a közös gyerekünk, aki még pici (10 hónapos).
Tudni szeretném, hogy ilyen esetben, ha apuka nem 8-tól 4-ig van a munkahelyén, akkor mi a megoldás? Bölcsi? De egy évesen nem kicsi még hozzá? De a bölcsik sem nyitnak olyan korán gondolom... Meg mégis csak pici még, nem kéne hajnalok hajnalán hurcibálni. Viszont itt nekem nincs maradásom, de neki sem akarok rosszat.
Kedves Kérdező!
Ne foglalkozz mások véleményével, itt mindenki olyan nagyokos, hogy 10 sorból már átlátja az egész életed, és elítél téged. Nem kell velük foglalkozni, pulykák! Nem vagy rossz ember, legalább őszinte voltál magadhoz, a férjedhez és a gyerekhez is.
Válaszolva a kérdésedre, keress egy bébiszittert, vagy egy rokont, barátot, szomszédot stb.
10 hónap azért mêg nagyon rövid idő ahhoz,hogy neked hiányozzon a társaság. Én nem ítélték el,de sokan otthon vannak a gyerek 3 éves koráig. Próbálj meg a gyerekkel programokat keresni,vele kimozdulni. Itt ami számomra elítélendő az,hogy csak magadra gondolsz. Nem lett jobb? Nem is értem 10 hónap alatt mit vársz. Az a gyerek egyre okosabb ês ügyesebb lesz. pár év,és te is járhatod az utad. Másnem pár szabadnap majd a munkahelyen,amikor csak magaddal foglalkozol. Ne hozz elhamarkodott döntést,mert évek múlva ha a gyerekedre gondolsz,nagyon fog fájni. Még annyit tennék hozzá,hogy nem tudom mi okozta köztetek a feszültségét,de a legutolsó ember lenne akire a gyerekeket rábíznám,aki velem rosszul bánt.
De ha csak te akarsz menni,mert még nem élted ki magad,akkor inkább tényleg hagyd a gyereket az apánál.
Nem a "bulikáról" van szó, hanem arról, hogy boldogtalan vagyok!
Nem szeretem a férjemet sem, szörnyű, ahogy viselkedik velem. Komolyan szerintetek az a normális, hogy akkor így éljem le az életemet?!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!