Aki tud, kérem irjon néhány Szentlőrinc környékén megbizható családi felügyeleti lehetőséget, magánovit, vagy bölcsit?
Figyelt kérdés
2010. aug. 6. 13:13
1/6 Andika82 válasza:
Szigetváron van a pöttyös játszóház, ők gyerekfelügyeletet is vállalnak. Közelebb nem tudok semmit. Viszont te alkalmanként gondoltad, vagy állandóra?
A kislányom keresztanyja csecsemős nővér + a gyerekosztályon dolgozik, ő szokott vigyázni gyerekekre.
Ha érdekel írj.
2/6 A kérdező kommentje:
szia!elvileg november közepén mennék vissza a munkahelyemre, kisfiam 2 éves, igy ha addig szobatiszta lesz, akkor minden második héten kellene csak valaki nekem, aki elhozza a bölcsiből, és felügyel rá estig, ha nem lesz szobatiszta, akkor nem veszik be, akkor állandó segitségre lesz szükségem. Jó lenne egy magánbölcsi is, vagy egy megbizható hölgy segitsége, minden megoldásra nyitott és kiváncsi vagyok!köszi előre is a segitséget
2010. aug. 6. 15:21
3/6 A kérdező kommentje:
családi napközi is érdekelne!!!
2010. aug. 6. 17:04
4/6 anonim válasza:
Már bocsi, hogy nem kérdésedre válaszolok, de miért nem veszik fel bölcsibe, ha nem szobatiszta? Ilyet még nem hallottam. Nálunk csak az oviba kell hogy szobatiszta legyen a gyerek, oda nem veszik fel ha nem az.
5/6 A kérdező kommentje:
a mi falunkban nincs bölcsi, csak minicsoport, ahol kötelező a szobatisztaság, a városba nem tudnám egymagam megoldani az elvitelt ésa hazahozatalt, ezért.
2010. aug. 10. 15:03
6/6 anonim válasza:
Állítólag az a tuti, ha a magánbölcsi/magánovi rendelkezik ISO tanúsítvánnyal.
Sorra nyílnak kis közösségek és nem tudom melyik az, ahol tényleg biztonságban tudom a gyermekem. Azt hallottam, hogy akinek ilyen van, az a hely leinformálhatóan betartja a szakmai szabályokat, megbízhatóbb és hitelesebb, mint a többi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!