Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Valaki járt már így?

Valaki járt már így?

Figyelt kérdés
2 hónapos kislányom csak nálam marad meg! Még az apjánál sem annyira! Ez változni fog?
2019. júl. 3. 14:52
 1/1 anonim ***** válasza:

Persze, szerintem a gyerekek nagy resze, es persze, hogy valtozni fog. Probaltatok, hogy a parod magara teriti az egyik felsodet, amut hordtal, vagy te hordod az o polojat 1-2 napot, atveszi az illatod, es ugy van nala a baba? Nemreg ezzel a trukkel tudtam a baratnom 6 hetes babajat megfogni, a vallamra teritettem a kardiganjat, ratette a fejet, megnyugodva odabujt.

A masik, ami nekunk segitett az a hordozokendo, elotte nem maradt meg az apukajanal, utana ez annyira bejott, hogy bar felkotesnel meg nyugoskodott, de aztan bealudt 2-4 orara, es jokat szundizott rajta, igy altatra par honapig minden este, hogy en tudjak pihenni.

Amugy 3 eves korig a gyerekek nagy resze anyas, utana lesz apas, de gyerekfuggo is ez persze.

2019. júl. 3. 15:44

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!