Teophyllin kúp szavatossága októberben járt le. Ezt már nem adhatom?
Figyelt kérdés
Nem adtam még be, mielőtt nekem támadna bárki.
A nagyobbiknak írták még fel tavaly, de szerencsére nem volt rá sokáig szükség, megmaradt. Viszont a pici köhög most, nem nagyon használ semmi. Holnap viszem vissza dokihoz, de ha befulladna, és kapna belőle, az többet árt, mint használ?
Ha igen, evidens, hogy inkább kidobom.
2018. dec. 16. 19:35
1/7 anonim válasza:
Én nem adnám be , mert félnék , hogy több kárt teszek , mint hasznot. Valahogy vészeljétek át az éjszakát . Ráadásul azt írod pici , tehát még jobban oda kell figyelni , mert még elmondani sem tudja ha bármi lenne .
2/7 A kérdező kommentje:
Ok, akkor kidobom. Remélem, holnap írnak fel valamit, mert a Sinupret meg az inhalálás ide kevés :/
2018. dec. 16. 20:27
3/7 anonim válasza:
Oltoztesd fel vastag ruhaba es aludjatok nyitott ablaknal.
4/7 anonim válasza:
Szia!
Első vagyok . Mit írt fel az orvos? Mennyi idős a pici ?
5/7 A kérdező kommentje:
4 hónapos.
Supraxot írtak fel, meg ugyanezt a kúpot.
Hörghurutja van.
Csütörtökön kell visszavigyem.
2018. dec. 17. 19:59
6/7 anonim válasza:
Gondoltam hogy az van , az én kisfiamnak is ez van.Ugyanezekkel a tünetekkel.Jobbulást kívánok.
7/7 A kérdező kommentje:
Köszönjük szépen!
2018. dec. 17. 21:19
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!