Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Vihetem magammal az 5hós...

Vihetem magammal az 5hós kisfiamat?

Figyelt kérdés

Iskolában dolgoztam, s most meghívtak egy zenés délutánra. (Mint régen volt a Kifutó, vagy Tátika) Nagy hangzavar lesz, hangosan szól majd a zene, nem lesz gond a hallásával, ha viszem magammal?

Köszi.

2008. nov. 13. 13:59
 1/4 anonim ***** válasza:
0%
Szerintem inkább ne vidd, mert a hallásának sem tesz jót, és lehet, hogy végig fogja űvölteni az egészet, mert félni fog.
2008. nov. 13. 14:01
 2/4 anonim ***** válasza:
53%
Ha el is viszed magaddal akkor szerintem menjen valaki veletek aki hazaviszi a kicsit,mert lehet,hogy megijed majd a hangos zajra és a sok emberre,de azért szerintem egy fél órára nyugodtan beviheted,gondolom szeretnéd megmutatni mindenkinek a kisfiadat,nem?és fél óra nem fog ártani a hallásának sem,én vittem magammal tavaly a kisfiamat az agusztus 20.-ai ünnepségre pedig csak fél éves volt,nem sírt nem is félt,pedig a zene tényleg hangos volt és rengeteg ember volt,neki inkább tetszett az a kis nyüzsgés és nevetgélt a sok embernek,persze mindig ügyeltem arra,hogy a hangfaltól jó messze legyünk!
2008. nov. 13. 14:09
 3/4 anonim ***** válasza:
Mi lagziba mentünk 3,5 hósan , szerintem egy pár órára nyugodtan vidd el , 5 hósan már le tudod kötni , meg érdekelni fogja az új környezet is , ha nyügi lesz hát maj haza mentek.:)
2008. nov. 13. 18:38
 4/4 anonim ***** válasza:

Szió!

Szerintem nyugodtan elviheted magaddal. Ha nyüzsög, legfeljebb kimentek egy kicsit, és ha már minden rendben, akkor visszamentek. Szerintem jót tesz a babának is, ha emberek között van.

Én is tanár vagyok, és sajnos nálunk pedagógusoknál elkerülhetetlen az, hogy előbb-utóbb hangzavar vegye körül a gyerekünket. Jobb ha már most edződik. :))))

Zita (29 hetes kislány anyukája)

ui.: Én már többször is vittem ilyenre a kislányomat, és szerintem megérezte, hogy én szeretem azokat a gyerekeket, mert ő is nagyon pozitívan reagált rájuk. Biztosan nálatok is így lesz. Ja, és sok lelkes kolléga és szülő próbálta szórakoztatni, ami persze nagyon ínyére volt. :)))

2008. nov. 13. 22:15

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!