Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Tápszeres babával ti mentek e...

Tápszeres babával ti mentek e fürdeni?

Figyelt kérdés
Ha igen hogy oldjátok meg hogy legyen meleg viz a tápszernek?

2019. jún. 30. 10:23
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
Hát ha forró vízzel töltöd fel a termoszt az pár óráig nem hűl ki. Viszel üvegeset is, összeöntöd úgy, hogy pont jó legyen a hőmérséklete. De ebben a melegben semmi baja nem lesz, ha egyszer szobahőmérsékletű tápszert kap.
2019. jún. 30. 13:05
 12/17 A kérdező kommentje:
Eddig is termoszba vittem a vizet és külön baba víz ha mentünk valahova de ilyen hosszú távra még nem mentünk illetve eddig ha mentünk is valamerre volt melegitési lehetőségem amint meg érkeztünk. Köszönöm a válaszokat :)
2019. jún. 30. 13:23
 13/17 anonim ***** válasza:
Lehet mikróban melegíteni a cumisüveget, nekünk avent van, azt lehet.
2019. jún. 30. 13:34
 14/17 anonim ***** válasza:
én szobahőmérsékletű vízben is összeráztam már tápszert. és ebben a melegben a sima üvegben is megmelegszik, még hűteni is kell.
2019. jún. 30. 14:30
 15/17 anonim ***** válasza:
Mi is termoszt használunk, sosem hűlt el annyira, hogy ne lehessen felhasználni. De ilyen melegben nem is fontos, hogy meleg legyen. Amúgy létezik autós cumisüveg melegítő. Mi is gondoltunk rá, hogy veszünk, de annyira nem tartottuk fontosnak.
2019. jún. 30. 14:58
 16/17 anonim ***** válasza:

Vegyél hobb minőségű termoszt

Nálunk késő délutánig a jég is jég marad. ( strandra viszünk csak jeget termoszban)

2019. jún. 30. 16:31
 17/17 anonim ***** válasza:
Ezektől az "anya létedre..." kommentelőktől hányingerem van. Boldogabbak vagytok ettől?
2019. dec. 8. 20:22
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!