Engeditek a babátokat fűben mászkálni csak egy pelusban?
Szerintem valahol hűtsd le magad, mert nem kicsit vagy frusztrált...
Érdekes módon a lányom tudta jelezni amikor nem tetszett neki a fű, pedig csak 8 hónapos. Viszont a szép, gondozott pázsiton nagyon jót hempergett az árnyékban és csak egy body volt rajta.
Igen, engedem. Nem csak fűbe, de homokba, pocsolyába, sárba is. Nagyon élvezi. Semmi baja. Igazi gyerek.
2 éves. Se kullancs, se betegség, se semmi. Nincs búra alatt. Saját bőrén tapasztal. Boldog kisgyerek. Ma az esőben mezítláb,pelusban szaladgált kint. Öröm volt nézni.
A kullancs szempontjából a body nem oszt nem szoroz, sőt hamarabb észreveszed rajta, ha nincs ruha.
A has meg a comb bogár meg kosz szempontból kevésbé különböznek, max a kúszás, hasalás kényelmetlen, ha szúr a fű.
Mászó, togyogó gyereknem tök oké az egy pelus. A gyerekeknek jót tesz a természet közelsége, racionális keretek közt.
A villogó, berregő műanyag játékoktól és mások hülyeségétől jobban féltem.
1 eves a gyerkoc.
Nalunk pihe puha pazsit van. Meztelen maszkalt medencezes utan a fuben. Szerintem nincs is jobb mint itt is tapasztalatot szerezni.
Azert egy szikkadt, kórós teruleten nem tennem le meg idegen helyen sem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!