Engeditek a babátokat fűben mászkálni csak egy pelusban?
Figyelt kérdés
Nem kéne ráadni legalább egy kis body-t ilyenkor? Engem legalábbis biztos szúrna a fű, az tuti.2019. jún. 27. 15:21
1/17 anonim válasza:
Engedtem. 6 eves es meg el. Ha zavarja terits ala egy pledet vagy torcsit.
2/17 anonim válasza:
Arra gondoltam én is, hogy attól függ, pázsitról vagy valami száraz esetleg tüskés valamiről van szó.
Én szívem szerint tennék rá, bodyt is és eldobható pelus esetén rövidnadrágot is.
3/17 A kérdező kommentje:
Nem tudom,hogy egyesek akik kiteszik mászni egy szál pelusban a kisbabájukat a fűbe, azok másznának-e egy szál bugyiban ugyanott négykézláb...
2019. jún. 27. 15:33
4/17 A kérdező kommentje:
Azért ilyen melegben néhol már eléggé ki van száradva a fű...
2019. jún. 27. 15:35
5/17 anonim válasza:
Igényes, gondozott fűben nagyon jó érzés, szoktunk a kertben labdázni egy szál pelusban. 😊 Imádják a gyerekek és én is élvezem. Száradt, gazos helyen kell a body, de mi odafigyelünk a kertünkre.
6/17 anonim válasza:
Én engedném, de nálunk rohadt sok a kullancs. Ha szép gondozott a fű, nekem is jól esik pl mezítláb mászkálni.
7/17 anonim válasza:
Nálunk szúr még
Nem
Amikor unokatesóméknál vagyunk akkor igen ott majd megszólal a pázsit
Bár nyári pántos ruha van rajta de nem véd a fűtől
8/17 A kérdező kommentje:
Jah arról nem is beszélve,hogy kullancs, hangya, mindenféle bogár, meg még ki tudja mi a fene van a fűben...és meztelenül beteszitek a fűbe a gyereket. Hát nem semmi.
2019. jún. 27. 17:06
9/17 anonim válasza:
A te gyereked nem jelzi ha nem tetszik neki valami? Akkor beteg.
Egyébként sajnos nincs kertünk, így nem tettem le, de jó lett volna, mert szenzorosan fejleszt és volt problémánk ezzel.
10/17 A kérdező kommentje:
Persze, a gyerekemben van egy beépített szenzor ami jelzi 3 méteres környezetében a kullancsokat, mindenféle bogarat, a hőmérsékletet, a fű szúrási indexét
százalékban átszámolva együttesen átlagosan.
2019. jún. 27. 17:35
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!