Csirkemájat hány honapos kortol lehet? és hogyan fözzem? Mivel keverjem? Ja és a kisfiam nem eszi meg az üveges kaját, miota fözök neki, de már nem tudok mit fözni neki, hogy változatos legyen. Tippek? 6 honapos
hét hónaposan már adtam húslevesben megfőztem és egy fél májakat lefagyasztottam.
kockára vágva krumlipürével meg főzelék tetején megette.
változatos kaja?
nem irtad hogy eddig miket kapott de lehet adni...
baba milánóit a csirkehusit par. szósszal és zöldfüszerrel megfőzni és durumtésztával összeturmixolni bár ez 7-8 hónaposnak való -fagyasztani is lehet-
zukkini és bárányhús
hal és kaporszósz -tápszerből is- krumlival
paradicsomos krumpli csirkegombóccal
mentás bárány .v. nyúlhus párolt répával
ez csak egy pár nem kell hogy bébipüré legyen nyugodtan használhatsz zöldfüszereket imádni fogja
Nem kell, hogy változatos legyen, fogalma sincs este, hogy délben mit evett... ha mindig ugyanazt adnád, neki az is jó lenne...
Májat 8 hótól, főzd meg sima vízben (vagy akkor már kis sót tehetsz bele, fokhagymaport, petrezselymet, tárkonyt, rozmaringot, de picit) ha megpuhult turmixold le és bármihez hozzáteheted, mit szeret. Én leginkább cukorborsófőzivel adtam, de bármihez jó.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!