Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Hogyan készíthetném el 7,5...

Hogyan készíthetném el 7,5 hónapos kicsikémnak a csirkemájat?

Figyelt kérdés
2011. jún. 19. 14:02
 1/5 anonim ***** válasza:
33%
Főzd meg!
2011. jún. 19. 14:11
 2/5 anonim ***** válasza:
88%

szia.

én úgy csinálom hogy rízst+répát megfőzöm. a májat jól megmosom, feldarabolom és fél órára egy kis tápszerbe áztatom (ezt a védőnőm mondta a méreganyag miatt ha lenne benne). aztán lemosom és megfőzöm. ha úgy van pici sót teszek bele. majd a rízst, répát és a májat összeturmixolom.

lányom imádja :)

2011. jún. 19. 14:21
 3/5 anonim ***** válasza:
67%

Resztelt májnak pl. krumplipürével: olajon pici aprított hagymát fonnyasztasz, rárakod az elkapart vagy vékony csíkokra vágott májat, pici majorannát, kevés vizet aláöntesz, és puhára főzöd. Ha megfőtt, leveszed a tűzről, pici sót vagy biovegetát az íze miatt hozzákeversz, és fedő alatt még hagyod pár percig, így átveszi a sósabb ízt egy kicsit a máj, viszont előbb nem szabad hozzákeverni, mert különben cipőtalp keménységű lesz.

Krumplipüréhez pedig megfőzöd a krumplit kevés sós vízben, ha megfőtt, leöntöd róla a vizet, összetöröd a krumplit, majd kevés vajjal és rizstejjel simára kevered.

2011. jún. 19. 18:05
 4/5 anonim ***** válasza:
76%
2011. jún. 22. 16:22
 5/5 anonim ***** válasza:
úúúú de jó,receptes link,én is köszönöm.Most kezdtük a hozzátáplálást és olyan ötlet-hiányom van időnként.Ezért is néztem be ide,hogy a májat hogy is?Elnézést az off miatt!
2011. jún. 22. 17:01

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!