Hány hónapos kórtól lehet adni kenyeret, májkrémet, virslit, csirkemájat egy bébinek?
Figyelt kérdés
2011. jún. 28. 09:38
1/7 anonim válasza:
kenyér(pirítós):8hó
csirkemáj:6hó
májkrém:én sem bírom megenni,ő majd akkor kap,ha kérni fogja
virsli:nem tudom
2/7 anonim válasza:
Én is így adtam a kenyeret és a csirkemájat, mint az első válaszoló.Csak arra kell vigyázni, hogy májat csak heti egyszer ajánlott adni.Virslit az én lányom bőven egy éves kora után fog kapni.Minden szemetet beledarálnak, teljesen mindegy a minősége, akkor is hulladék húsból van.A májkrém meg tele van mindenféle tartósítószerrel, adalékanyaggal.Az én babám 9 hónapos múlt, de se virslit, se májkrémet nem adtam még neki.
3/7 anonim válasza:
Csatlakozom az előttem szólókhoz.
Kenyeret mostanában szoktam neki adni (8 hónapos múlt). Csirkemájat már korábban kapott, kis mennyiségben.
Májkrémet és virslit addig nem adok neki, ameddig csak lehet halogatni.
4/7 anonim válasza:
Kenyeret 9-10 hónapos korától adok.
Májat a 8. hónaptól, heti 1x a főzelékbe keverve.
1 éves kora után én már adtam neki virslit és májkrémet is.
5/7 anonim válasza:
Májat 7-8 hónapos kortól adtam neki, kenyeret 9-10.
Májkrémet most kapott először, most 17 hós, virslit még nem evett.
6/7 A kérdező kommentje:
És olyankor mi van, ha már kapott kenyeret is, virslit is, és májkrémet is (7 és fél hós), de nem volt neki semmi baja! A későbbiekben lehet még valami probléma?
2011. jún. 30. 00:09
7/7 anonim válasza:
Dehogy! Nem lesz semmi baja! Csak rendszeresen én még biztosan nem adnám.A virsli, májkrém bőven ráér egy éves kora után.De attól, hogy már kapott, semmi baja nem lesz!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!