Legyszi anyukak, ti hogyan csinaltatok?
Gyűlölöm mikor más mondja meg mit csináljak csak azért mert ő úgy csinálja.
Szépen mondd meg neki,hogy örülsz, hogy ő úgy,de te így fogod ezentúl is mert a te gyereked.
Nekem harom gyerekem van es egyiket sem tartottam a kisagyban, se a jarokaban, nem zartam el oket.
Minel tobbet mozognak, felfedeznek, pakolnak, stb annal jobban nyilik meg elottuk a vilag, a fizikai, mozgasfejlodesuknek is jot tesz es az ertelmi fejlodesuknek is.
En nem lennek boldog, ha a gyerekem beere azzal a “nevelesemnek” koszonhetoen, hogy egesz nap eljatszik egy 140*70-es kisagyban.
Onnantol kezdve, hogy kuszni kezdtek bababiztossa tettuk a hazat, lepcsore ajto fent is, lent is, konnektorokba dugo, kabeleket elraktuk, a veszelyes dolgokat elrejtettuk.
Igy nem kellett egesz nap utanuk mennem, kovettem oket a szememmel, ha kikerultek a latoterbol, akkor hallgatoztam, idonkent rajuk neztem. Ennyi.
Ok is ugyanugy eljatszottak egyedul is, elbibelodtek dolgokkal, csak epp kozben mehettek, mozoghttak es felfedezhettek mindent.
Nyilvan mindenki ugy csinalja, ahogy akarja, de a baratnod modszere neki kenyelmes, az o erdeke, nem a gyereknek kedvezo.
Na de ezt mondtam en is,de az en gyerekem azert nem jar szerinte,mert hagyom maszkalni a lakasban,a kisagyba hamarabb megtanul
.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!