Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » 6 honapos a picifiam, csinálta...

6 honapos a picifiam, csináltam cukkinis fözit ebédre, de cukkinit még nem evett, elég ha ma adok pár kanállal megkostolni, ha minden ok, akkor holnap már eheti? Vagy muszáj 3 napig kostoltatni?

Figyelt kérdés
2010. júl. 9. 11:36
 1/5 anonim ***** válasza:

Ha ízlik neki akkor holnap már adhatod neki rendesen:)Én nem tartom ezt a 3 napos kóstoltatást:)

Jóétvágyat nektek:))

2010. júl. 9. 11:41
 2/5 anonim ***** válasza:

mi sem szórakoztunk ilyesmivel.

megcsináltuk, az első 1-2 kanálnál még furcsálkodott, de aztán ette, mint kacsa a nokedlit. még nem találtunk olyan kaját, ami nem ízlett volna neki (és kaphatja).

2010. júl. 9. 11:46
 3/5 anonim ***** válasza:
Én is úgy szoktam, hogy első nap kap pár kanállal és, ha minden ok másnap kap rendesen.
2010. júl. 9. 11:51
 4/5 anonim ***** válasza:
Alapvetően én is úgy csináltam, hogy kóstoltattam, de vannak olyan zöldségek, amitől nem igazán lehet baja, ilyen szerintem a cukkini is. Ma pont azt fog kapni hamarosan ebédre. Remélem megeszi:-)
2010. júl. 9. 12:45
 5/5 anonim ***** válasza:

Mostmár, hogy kiváltottuk a tízórait gyümölccsel és az ebédet is főzelékkel, már a zöldségeknél nem kóstoltatok. Én simán adtam a cukkinít egész adagban, bár krumplival és répával volt vegyítve. Imádta a fiam. De pl. a paradicsomot, hagymát úgy csináltam, hogy a főzelékbe csak keveset tettem először. Másodszor még nem volt, mert aznap nagyon üvöltött este... vagy a foga, vagy a paradicsomot nem bírja.... én sem ehettem paradicsomot, mert fájt tőle a hasa. Szóval a borsót is így fogom adni, de pl. a tököt is egyből ette, semmi baja tőle.

A 3 napi kóstoltatást kb. az almánál, őszibaracknál tartottam... mikor az almánál a 6. napon üvöltött, mert nem bírt kakilni, akkor azt mondtam, hogy a fenébe az egy hétig csak egyfajtát adjunk-kal....

Egyébként mindenevő, amit csinálok neki, eddig mindent megevett... bár gondolkodtam, nagy adagot kéne csinálni, sokszor én is úgy ennék olyat ebédre, mint ő... :o))

2010. júl. 9. 22:25

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!