6 honapos a picifiam, csináltam cukkinis fözit ebédre, de cukkinit még nem evett, elég ha ma adok pár kanállal megkostolni, ha minden ok, akkor holnap már eheti? Vagy muszáj 3 napig kostoltatni?
Ha ízlik neki akkor holnap már adhatod neki rendesen:)Én nem tartom ezt a 3 napos kóstoltatást:)
Jóétvágyat nektek:))
mi sem szórakoztunk ilyesmivel.
megcsináltuk, az első 1-2 kanálnál még furcsálkodott, de aztán ette, mint kacsa a nokedlit. még nem találtunk olyan kaját, ami nem ízlett volna neki (és kaphatja).
Mostmár, hogy kiváltottuk a tízórait gyümölccsel és az ebédet is főzelékkel, már a zöldségeknél nem kóstoltatok. Én simán adtam a cukkinít egész adagban, bár krumplival és répával volt vegyítve. Imádta a fiam. De pl. a paradicsomot, hagymát úgy csináltam, hogy a főzelékbe csak keveset tettem először. Másodszor még nem volt, mert aznap nagyon üvöltött este... vagy a foga, vagy a paradicsomot nem bírja.... én sem ehettem paradicsomot, mert fájt tőle a hasa. Szóval a borsót is így fogom adni, de pl. a tököt is egyből ette, semmi baja tőle.
A 3 napi kóstoltatást kb. az almánál, őszibaracknál tartottam... mikor az almánál a 6. napon üvöltött, mert nem bírt kakilni, akkor azt mondtam, hogy a fenébe az egy hétig csak egyfajtát adjunk-kal....
Egyébként mindenevő, amit csinálok neki, eddig mindent megevett... bár gondolkodtam, nagy adagot kéne csinálni, sokszor én is úgy ennék olyat ebédre, mint ő... :o))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!