Hogy van ez a gyógyszertári popsikrémmel?
A múltkor kiváltottam, és egy fehér színű, "habosabb állagú" laza krémet kaptam, ami fehér marad a pici bőrén ha rákenem.
Most kértem az orvost hogy írjanak fel új popsikrémet, kiváltottam, és ez meg sárga színű, fura szagú, zsíros állagú, rákenés után átlátszó.... (Különböző gyógyszertárban kértem őket.)
Most ez hogy van? Nem ugyanannak a receptnek kéne lennie mindig a krémnek? Hogy lehet hogy két különböző gyógyszertár különbözőt ad? Vagy az orvos adhatott másfajta receptet valamiért?
Nem emlékszem, sok minden volt rajta latinul, őszintén nem is néztem.
Hű, az lehet amit mondasz! Használatban, hatásban eltérnek ezek?
Köszi mindenkinek!!!
Nem piros neki. Meg az asszisztens akitől kértem a receptet nem is láthatta a popsiját... Biztos csak véletlenül ezt írta fel.
Popsikrémet kértél az asszisztenstől, tehát orvos nem is látta a gyereket. Valószínű az történt, hogy az asszisztens a legutóbb felírt (nem nektek, hanem általában a gépben lévő legutolsó) ilyen gyógyszer receptjét adta ki nektek.
Semmi gond nincs ezzel. A krém hidratál, a kenőcs pedig általában bevonatot képez, tehát útóbbit kb filmrétegként kell csak vékonyan kenni.
Érdemes próbálgatni, hogy mire jó még és később ez alapján kérni a cuccot. Mi pl mindig czoboly-krémet használtunk, imádtam. Nagyon ritkán kellett mellé más egyéb, kenőcs pl. De ez olyan jó cucc, hogy még most, 9 éves gyereknek is néha iratok (vagyis rokon baba nevére), mert a száraz bőrét karján-lábán-arcán néhány nap alatt rendbeteszi a fiamnak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!