Meddig kell a gyógyszertári fürdetőt használni?
Eleve nem szabadna 1 percig sem használni , nem értem a terhesség alatt a nőnek van kilenc hónapja utána olvasni a dolgoknak, 1 millió helyen olvashatod, hogy mennyire káros.
Soha nem kenném a gyerekemre. Bemész a drogériába és veszel egy normálisat, miután elolvastad az összetételét.
2018. dec. 20. 19:22
2/23 A kérdező kommentje:
Köszönöm a választ, de szerintem normális stílusban is lehet válaszolni. Attól még, hogy ezt megkérdezem hidd el, hogy elég sok mindennek utána olvastam. Hihetetlen, hogy az ember kérdez valamit és máris le kell támadni...
Mikor kint volt nálunk a gyerekorvos, 1-2hetes lehetett a pici, rá kérdeztem tőle. Ő azt mondta hogy válthatok már most is ha akarok, de mivel a fürdetőkrém egyben testápoló is, teljesen jó, így 3 hónapos koráig használtuk Most Gabi édes álom fürdetőt használunk.
Ha annyira káros lenne gondolom nem forgalmazzák, valamint nem írnák fel az orvosok. Nálunk bevált.
2018. dec. 20. 19:34
2 évesem ekcémás, csak ettől nem lobban be neki. Ennyit erről kedves okos 1-es :D
2018. dec. 20. 19:38
Mi nagyjából 12 hetes korában tértünk át a dm alverde baby fürdetőre, meg elötte vettünk mindenféle bio fürdetőt, niveát viszont nem használnék kisbabára, keress valami jobb minőségűt, amiben nincs káros anyag.
2018. dec. 20. 19:48
6/23 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat! Nekünk is van még egy bontatlan gyógyszertári. Tubusos, így ha egyedül fürdetek macerás kinyomni. Szerintem ezt még elhasználjuk, meg a védőnőt is megkérdezem erről :)
3 hónapos koráig fürdettem vele, utána Gabi fürdetőt vettem.
Nem tudom, hogy te mennyit használsz egy fürdetésnél, de nekem 3 hónap alatt sem fogyott el 1 tubussal, bár lehet én használtam rosszul.
2018. dec. 20. 20:15
Nem hasznaltuk.Rossz az osszetetele es borzaszto az allaga. Legjobb a babylove v babydream.
2018. dec. 20. 20:20
15 hónapos lesz a fiam, még mindig használjuk, ha szárazabb a bőre. Én is olvastam a “káros” hatásait, sőt el is olvasom mi van egyes fürdetőkbe. Na a fiam bőrét pont a drogériás natúrkozmetikum szárította szét.
2018. dec. 20. 20:22
Nem emlékszem pontosan meddig használtuk, 1 tubus volt, de több hónapig kitartott. Tudtommal nem a kezedbe kell kinyomni fürdetès közben, hanem eleve a fürdővízbe kell feloldani, mielőtt beleteszed a babát. Nekem kényelmes volt a használata, csak a szagát nem szerettem. Miután elfogyott Hipp-es fürdetőre váltottunk, semmi gond vele.
2018. dec. 20. 20:33
Kapcsolódó kérdések: