Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Meddig kell a gyógyszertári...

Meddig kell a gyógyszertári fürdetőt használni?

Figyelt kérdés
Kislányom 10 hetes, eddig gyógyszertári fürdetőt használtunk, de szívesen váltanék másra. A gyógyszertári hamar elfogy, macerás mindig felíratni és a csomagolása sem túl praktikus. Vettünk nivea baby fürdetőt, de nem tudom, hogy mikortól szabad használni. Nektek mi vált be?
2018. dec. 20. 19:17
1 2 3
 11/23 anonim ***** válasza:
65%

A kórházban is 'rendessel' fürdették a babákat, úgyhogy akár ki sem kell váltani.

Az első babával használtam pár alkalommal, de nagyon rossz az állaga, úgyhogy kidobtam.

(Egyébként pont 2 hónapja történt, hogy tele lettem kiütésekkel és a bőrgyógyász pont azt a mosakodót írta fel, amit a babáknak is szoktak, hát valami borzalom! nem csak büdös, de úgy éreztem magam közvetlenül zuhanyzás után, mint nyáron amikor az ember már reggel szétizzadt, de csak késő este tud fürödni... mondta a bőrgyógyász is, hogy mindenki utálja, a babának meg 'mindegy')

2018. dec. 20. 20:53
 12/23 A kérdező kommentje:
Ez nem oldódik fel a vízben. Lemosni is alig lehet. Naturland-os amúgy.
2018. dec. 20. 20:54
 13/23 anonim ***** válasza:
79%

10-es vagyok, igen, naturlandos. Kell vele picit küzdeni, de feloldódik a vízben. Szerintem azért nehéz lemosni, mert túl sokat kensz rá közvetlenül, ezért is fogy el olyan gyorsan.

A Hipp-es pl. pumpás, 1 fürdés 1 nyomás és bőven elég.

2018. dec. 20. 21:03
 14/23 anonim ***** válasza:
93%

#11 kórházban sima vízzel fürdetik őket.

Én mind a két gyerekemet bementem megnézni, amikor fürdetés volt.

Mi a Manna fürdetőt vagy szappant használtuk.

2018. dec. 20. 21:22
 15/23 A kérdező kommentje:
Igen, pumpás kiszerelés és kicsit hígabb állagú jobb lenne.
2018. dec. 20. 21:59
 16/23 anonim ***** válasza:
51%
Mi 3hetes korátol nivea baby olajjal furdettuk kb 5 honapos korig azota Gabival😊
2018. dec. 20. 22:04
 17/23 anonim ***** válasza:
35%

#13 Nálunk a szobában fürdetik a babákat, a Johnsons oda volt bekészítve és bizony használták is

2018. dec. 20. 22:11
 18/23 Coffelia ***** válasza:
Mi sokáig használtuk, legalább egy éves koráig, nagyon szerettük. Fele-fele arányban jó meleg vízzel összeráztuk egy kisebb flakonban, attól nagyon jó lett az állaga. Baromi sokáig elég volt egy tubus.
2018. dec. 20. 22:23
 19/23 A kérdező kommentje:
Akkor valamit nagyon rosszul csinálok, mert már a 4.-et kezdem. Bár többnyire a férjem fürdet, szerintem ő is többet használ a kelleténél.
2018. dec. 20. 22:26
 20/23 anonim ***** válasza:
52%
Mi is a gyógyszertárit használtuk egy dbig, csak utána csúnya ekcémás lett a bőre így áttértünk a Biodermára. Nem olcsó, de nagyon jók ezek a termékek.
2018. dec. 20. 23:29
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!