Meddig kell a gyógyszertári fürdetőt használni?
A kórházban is 'rendessel' fürdették a babákat, úgyhogy akár ki sem kell váltani.
Az első babával használtam pár alkalommal, de nagyon rossz az állaga, úgyhogy kidobtam.
(Egyébként pont 2 hónapja történt, hogy tele lettem kiütésekkel és a bőrgyógyász pont azt a mosakodót írta fel, amit a babáknak is szoktak, hát valami borzalom! nem csak büdös, de úgy éreztem magam közvetlenül zuhanyzás után, mint nyáron amikor az ember már reggel szétizzadt, de csak késő este tud fürödni... mondta a bőrgyógyász is, hogy mindenki utálja, a babának meg 'mindegy')
10-es vagyok, igen, naturlandos. Kell vele picit küzdeni, de feloldódik a vízben. Szerintem azért nehéz lemosni, mert túl sokat kensz rá közvetlenül, ezért is fogy el olyan gyorsan.
A Hipp-es pl. pumpás, 1 fürdés 1 nyomás és bőven elég.
#11 kórházban sima vízzel fürdetik őket.
Én mind a két gyerekemet bementem megnézni, amikor fürdetés volt.
Mi a Manna fürdetőt vagy szappant használtuk.
#13 Nálunk a szobában fürdetik a babákat, a Johnsons oda volt bekészítve és bizony használták is
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!