Gyógyszertári babfürdetőt hogy kell használni?
Én nem mertem a babára kenni, mert úgy nagyon csúszott szegénykém.
Egy üres fürdetős dobozban (bármilyen tiszta tárolót befoghatsz), mindig kikevertem egy adag használhatóbbat, kevés fürdető, forróvíz és homogénné kavartam, úgy nem lett darabos a fürdővízben.
Lehet én voltam a pancser, mert nekem a vízben sosem vegyült el rendesen, ha csak "belemostam", de a feloldással jobb lett.
Akkor én is pancser voltam, mert nekem is úszkált a vízben.:)
Fogtunk mi is utána egy üres flakont, belenyomtuk a fürdetőt, forró vízzel összeráztuk, és beleöntöttük a vizébe.
3fiú anyukája
Csatlakozom a pancserek csapatához :)), nekünk is úszkált a vízben, babóra kenve pedig csúszkált a kezemben, az nem tetszett. Nekünk azt ajánlották, hogy mikróba kell tenni vízbe és addig melegíteni, amíg fel nem forr, de ha túlmelegíted kifut az edényből.
Na mi ezt megelégeltük és odaadtuk azoknak akik ezt tanácsolták :) és elkezdtünk Neorganormont használni. Puha a bőre és fini az illata. Csak azt használjuk.
5 hós baba anyukája
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!