Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Gyógyszertári babfürdetőt...

Gyógyszertári babfürdetőt hogy kell használni?

Figyelt kérdés
Vízbe kell tenni vagy babára kell tenni mint a tusfürdőt?
2013. ápr. 28. 14:42
 1/7 anonim ***** válasza:
Ha a hidrophylis babafürdető krémre gpndolsz akkor csak annyi az egész, hogy a krémből picit a kezedbe veszel, vízzel a tenyeredben összedörzsölve felhabosítod és besímogatod lemosod vele a baba bőrét, majd lemosod, ugyanúgy, mint bármely tusfürdővel tesszük.
2013. ápr. 28. 14:48
 2/7 krisztivan ***** válasza:
Én úgy csináltam,hogy egy üres tusfürdős flakonba belekanalaztam a fürdető kenőcsöt és meleg vizzel jól összeráztam.Így használható lett.Nagyon "kenőcs" a gyógyszertári és ezért kellett a trükkös megoldás.
2013. ápr. 28. 14:49
 3/7 anonim ***** válasza:
mi fürdés előtt a pelusozón bekenjük vele a babót, majd a vízben lemossuk róla.
2013. ápr. 28. 15:00
 4/7 anonim ***** válasza:
Bárhogy használhatod, de ha a babára kened vigyázz, mert kicsúszhat a kezedből. Mi forró vízben feloldottuk és hozzáöntöttük a fürdővízhez.
2013. ápr. 28. 15:04
 5/7 anonim ***** válasza:

Én nem mertem a babára kenni, mert úgy nagyon csúszott szegénykém.

Egy üres fürdetős dobozban (bármilyen tiszta tárolót befoghatsz), mindig kikevertem egy adag használhatóbbat, kevés fürdető, forróvíz és homogénné kavartam, úgy nem lett darabos a fürdővízben.

Lehet én voltam a pancser, mert nekem a vízben sosem vegyült el rendesen, ha csak "belemostam", de a feloldással jobb lett.

2013. ápr. 28. 15:14
 6/7 anonim ***** válasza:

Akkor én is pancser voltam, mert nekem is úszkált a vízben.:)

Fogtunk mi is utána egy üres flakont, belenyomtuk a fürdetőt, forró vízzel összeráztuk, és beleöntöttük a vizébe.

3fiú anyukája

2013. ápr. 28. 16:57
 7/7 anonim ***** válasza:

Csatlakozom a pancserek csapatához :)), nekünk is úszkált a vízben, babóra kenve pedig csúszkált a kezemben, az nem tetszett. Nekünk azt ajánlották, hogy mikróba kell tenni vízbe és addig melegíteni, amíg fel nem forr, de ha túlmelegíted kifut az edényből.

Na mi ezt megelégeltük és odaadtuk azoknak akik ezt tanácsolták :) és elkezdtünk Neorganormont használni. Puha a bőre és fini az illata. Csak azt használjuk.

5 hós baba anyukája

2013. ápr. 28. 21:14

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!