A 7 napos babám kis melle, hasikója nagyon száraz. Bekentem a gyógyszertári popsikrémmel és most nagyon hámlik. Bepanten vagy neogranormon jobb lenne?
Figyelt kérdés
2008. máj. 19. 17:45
1/6 anonim válasza:
Szia!Az én babám most két hetes és ugyanez volt vele.A doktornő kiírta a gyógyszertári mosdókenőcsöt és két nap múlva elmúlt.Próbáld ki.Jó babázást!
2/6 anonim válasza:
Nekünk a korházban azt mondták, hogy ét,-vagy olivaolajat főzzünk fel úgy, hogy bele teszünk egy szelet kenyeret. Fürdetés glicerines ökoszappannal, de szerintem jó a kamillateás fürdővíz is és azután bekenni az olajjal. Nálunk bevállt.
3/6 anonim válasza:
Szia.
Az én kisbabám most 3 hetes. A korházból úgy jöttünk hazza hogy nagyon hámlott a babám egész teste. A korházi doktornő aztmondta, hogy kenegessem neutranormonnal az nem okoz kárt mégha bekapja a kiskezét és a szájába kerül is. Hazajövetelkor a körzeti gyerekorvos viszont azt mondta ne kenjem semmivel mert ez természetes fojamat. Nem kentem és 1 hét alatt rendbejött a böre teljesen.
4/6 anonim válasza:
Szia! Ne lepődj meg, de nekünk a kórházban a csecsemősök Panthenol-lal kenték be (ez az a spray, amit égési sebekre szoktak alkalmazni), és mivel nekünk volt otthon, én is azt használtam, plusz fürdés után a fürdetőkrémmel (Naturlandos). Így hamar helyrejött. Nekünk a cici, poci, kézfej, lábfej volt hámlós, száraz.
Boldog babázást! :o)
5/6 anonim válasza:
Ezek mind zsíros krémek, amiket írsz, éna babé testápolóját ajánlom, kifejezetten érzékeny, ekcémás bőrre való, csecsemőknek is már, nincs benne semmi színező vagy mesterséges anyag. Gyógyszertárban kapható.
6/6 anonim válasza:
Szia! Az én babám is nagyon száraz bőrű volt és nagyon hámlott a kis keze és lába, ezért olíva olajjal kentem többször is napközben és segített! Hamar nagyon bársonyos lett a bőre!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!