Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Az igaz hogy a DM-ben a...

Az igaz hogy a DM-ben a legerdemesebb bebikajat es pelenkat venni? Mert hogy tartjak altalaban az alacsony arakat?

Figyelt kérdés
Az erdekelne hogy van e olyan hely ahonnan allandoan lehet jo arban kapni ezeket es nem allandoan az akciokat figyelni?
2010. júl. 8. 21:57
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:

Az utolsóval teljesen egyetértek. Bébiételt én is nézek Rossmannban is, mert pl a saját márkás ott olcsóbb (és BIO). Pelusból a dm-eset használom (ált. joker kuponnal veszem), a Müllerben meg a grízpépeket (HUmana) és a rizspelyhet (HIPP) veszem, ezek nem is nagyon vannak máshol.

+ a Mülleres popsitörlő (senzitiv) jó, mert nincs benne propilen glikol!!!

2010. júl. 9. 12:47
 12/22 anonim ***** válasza:
53%

Hát én nem tudom,nekem pelenka ügyben a tesco vált be,minden hónapban van pampers akciójuk akkor veszek(sőt,múltkor már az akciós időn túl is akcióba volt még) 38-40 ft-os db áron....Nekünk ez jött be.Popsitörlőt a gyógyszertárba veszek mindig akciós szinte a neogranormon,380 ft a 72 db-os...Bébiételt meg nem vettem,mert a kisfiam nem ette meg őket.

Nálunk ezek jöttem be,de tény és való,hogy a dm-be ritkábban is járok.

2010. júl. 13. 14:11
 13/22 anonim ***** válasza:
75%
dm ben is megveszed kuponnal 38 forintért simán és a dm valljuk be,nem tesco, hál istennek
2010. júl. 13. 14:14
 14/22 anonim ***** válasza:
75%

Mi is DM pártiak vagyunk. Az is számít, hogy nincs autónk, így lehet, hogy pár forinttal olcsóbb lenne, ha egy-két terméket máshol vennénk, de kinek van arra ideje, hogy minden egyes termékért máshova rohangáljon, hogy hol van éppen akció. Összességében biztos hogy így a legolcsóbb, mindent a DM-ben veszünk, a pontbeváltáskor vesszük meg a pelusokat (egyelőre még két gyerekre), így 3-5 ezer forintot is megspórolunk egy alkalommal. bébiételt nem használunk, inkább én főzök.

És "vetésforgóban" minden termék akciós időről időre, megpróbáljuk a saját termékeinket (dezodor, arclemosó, testápoló) olyankor megvenni.

2010. júl. 13. 14:23
 15/22 anonim ***** válasza:
Ezt most nem annyira értettem..ezek szerint nem mindegy,hogy a dm-be vagy a tescoba veszem meg a pampers pelenkát ugyan azon az áron?Mert ha tudtok valami titkot kérlek írjátok meg.
2010. júl. 13. 16:32
 16/22 anonim ***** válasza:
Nincs igaza az egyik válaszolónak mert pl. a Tescoba 1890ft a Mildibé tápszer a DM-be pedig 1690ft és minden hónapba hozzá lehet jutni 10-15%-os kuponhoz plusz ajándékokhoz ezzel még csökken az ár! Fogrém 300ft és jóval nagyobb tubus lehet rosszul írom a nevét Auqvafresh.
2010. júl. 13. 18:06
 17/22 anonim ***** válasza:
0%
Hát nem tudom honnan veszik,hogy a dm olcsó,sztem baromi drága.néz d mindig azt,hogy hány ftra jön ki egy pelus db-ja,sokszor majd 20ft a különbség a tesco ás a között.Ha nem kuponnal vásárolsz akkor sztem egyáltalán nem éri meg.
2010. júl. 13. 20:34
 18/22 anonim ***** válasza:

Megpróbálom neked összefoglalni a DM -tesco tapasztalataimat és tudásomat BABA TERMÉKEKRŐL.Szóval ha az összes babaterméket a DM-ben vásárolod meg,és gyűjtöd a pontokat,foglalkozol a bónuszokkal és figyelsz minden kuponra,és kikombinálod,számolod a kedvezményeket mindig,akkor teljes mértékben a DM mellett teszem le a voksom.DE,ha pl.a tescoba jársz éppen nagy bevásárláson és meglátod,hogy a pelus márkád éppen akciós,nyugodtan vedd meg,mert árban ugyanott leszel.A babyételeket viszont tényleg csak max.akcióban réi megvenni a tescoba,mert azok sokkal drágábbak.A tejpép is,mindegyik.

Én ennyit tudok a dolgokhoz segíteni,mi sajnos ritkán járunk Győr belvárosába,így nekünk maradt a tesco.Nekünk étkezési utalványunk van,így is úgy is ott vásárolunk....

2010. júl. 13. 20:46
 19/22 anonim ***** válasza:
Mi Liberót használunk, a DM-ben a Mregapack alapból 500 Ft-tal olcsóbb, mint a Tescoban, és mindíg annyit vásárolunk, hogy meglegyen legközelebb is a 15%-os kupon. Így kb 1000 Ft-tal olcsóbb.
2010. júl. 13. 21:13
 20/22 anonim ***** válasza:

DM:)

A bébiételek itt olcsóbbak.

Valamint én a DM saját pelusát veszem, és az is olcsóbb, mint bármely más pelus, és még többet is ér, mint a Pampers...

A Tescóban max akciókor érdemes vásárolni, de felénk olyankor fura mód üresek a polcok...

2010. júl. 13. 22:33
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!