Szerintetek felelőtlenek voltunk?
Voltunk ma hárman (anyuka,apuka,8 hós baba) egy faluban átutazóban, ahol megálltunk fagyizni. A gyerek elaludt a hordozóba hátul. Én ugy gondoltam felváltva megyünk be a fagyizóba,hogy a gyerekkel maradjon valaki ha felébredne, erre Apuka elindult velem. Mondtam neki akkor én maradok addig a gyerekkel, de erősködött...
Így gyors berohantam a fagyizóba, kértem 2 gombocot, és futottam is ki, ő fizetett... Igazából kb 10 méterre állt meg a fagyizótól, ahol senki sem volt előttünk a sorba. A kocsit nem zártuk be, az ablakok is lehúzva maradtak. Nem akarta Apuka ezért a 3 percért kivenni, esetleg felkelteni a babánkat. Szerintetek én reagáltam túl? Nagyon összevesztem vele, hogy miért nem lett volna jó felváltva bemenni a fagyiért.
Vagy felelőtlenek voltunk így, hogy hagytam magam én is?
Nemtudom eldönteni.
Tényleg túlféltem.a gyereket, ez tény, de felváltva miért ne mehettünk volna be?
Még mindig haragszok rá, meg magamra, pedig tényleg nem lett volna baja, lehúzott ablakok, 3 perc alatt visszaértem,ugyanúgy aludt...
De mivan ha valaki elrabolja?? Vagy beszáll valami olyan rovar és megcsipi, senki se figyel rá.
Vagy elkezd sirni es nem lat ott hátul maga mellett?
Mondjuk én alapból sose hagytam sírni, ezért is izgultam nehogy felkeljen addig...
Túlreagálom a dolgot?
Tudom hibás voltam én is hogy hagytam magam, de fogta a derekam, úgy vezetett a fagyizóhoz hogy menjek már, és nem akartam ott a kint ülő emberek előtt kirángatni magam a kezei közül...
De többet nem hagyom neki hogy befolyasoljon abba, amiről szilárd meggyőződésem van!
Igazatok van, leirtam az előző hozzászolasomba, hogy volt...
De igen! Nem tudom miért hagytam magam mégis! :-(
Most már kár ezen aggódni. Szerencsére nem történt baj, bár valóban a szerencsén múlt. Tanultál belőle, legközelebb jobban a sarkadra állsz. Nem félted túl, babát nem hagyunk a kocsiban soha.
Mind követtünk már el szarvas hibát, van aki bevallja, van aki nem. Persze rágódunk rajta de többet azt a hibát biztos nem követjük el.
Szóval szerintem nyugodj meg. Biztosan jó anya vagy, hibáztál, máskor nem fogsz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!