Mikor vitéttek ki a levegőre a babátokat? Fiam 6 napos, még nem voltunk sétálni. Nyitott ablaknál sem volt. Hogy kezdjek neki? Lehet roham, allergia bármi?
Roham? Mitől? A friss levegőtől? 🤦♀️
Lazulj kicsit, ha így állsz hozzá mire betölti a 3 éves kort kihullik a hajad :)
8 napos volt, előbb is vittük volna, de esős, szeles idő volt. Addig nyitottuk az ablakot, hogy azért érje friss levegő.
Nyugodtan viheted már. Nem tudom, hol laktok, nálunk ma kellemes sétálóidő volt, esőmentes 18-19 fok, szerintem tökéletes a séták elkezdéséhez. :)
Nem kell különösebben nekikezdeni, felöltözteted rendesen, beteszed a babakocsiba és kiviszed. :)
A mi babánk rögtön az első sétáját végigaludta, és utána 2 hónapos koráig az összeset. Így nagyon hasznos volt a nehéz időkben is, amikor otthon nem tudtam semmivel megnyugtatni, tudtam, hogy ha kiviszem, 1 perc múlva alszik is. :) Én meg kiszellőztettem a levegőt és levezettem a napi feszültséget. :D
Szóval kezdjétek el nyugodtan, szerintem neked is jót fog tenni, ő pedig jó eséllyel aludni fog. :)
A csecsemok sramm kolykok
Gondolj bele h siman tuleltek 3-4 napot a foldalat mikor rajuk omlott a korhaza foldrenges alatt sot volt egy kolyok aki 1 hetet !
Mit nekik aza kis seta ...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!