Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Mikor vitéttek ki a levegőre...

Mikor vitéttek ki a levegőre a babátokat? Fiam 6 napos, még nem voltunk sétálni. Nyitott ablaknál sem volt. Hogy kezdjek neki? Lehet roham, allergia bármi?

Figyelt kérdés
A védőnőnk szerint 2 hétig ne vigyem ki a házból. De már nekem is jól esne egy kis séta vagy csak kiülni a teraszra.
2019. máj. 13. 17:31
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
Szeptemberben szultem, 1 hetes volt, mert 5 napot voltunk korhazban szules utan, aztan hazajovetelkor nagyon pocsek ido volt ill masnap is, es igy elete 7.napjara tolodott a seta. :)
2019. máj. 13. 23:49
 12/13 anonim ***** válasza:
58%

Roham ?!

Ez az év legostobább kérdése pedig már május van 🙄🤦🏼‍♀️

2019. máj. 13. 23:51
 13/13 anonim ***** válasza:
Én télen szültem az első gyerekünket, -10 fok volt. Hazajövetelünk másnapján sétáltunk. Kisfiam koraszülött lett, 9 napot volt kórházban 10.napon már a játszótéren voltunk a “naggyal” (2 éves se volt akkor a nagy, de Neki szüksége van a mozgásra), magamra kötöttem, semmi gond nem volt. Gondolj arra, hogy nem mindenhol van ilyen időjárás, valahol +50 fok van, valahol -20 és ott is születnek babák. A mózes megvédi a széltől, fel kell öltöztetni.
2019. máj. 14. 07:27
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!