Most voltunk a védőnönél és meg volt minden vizsgálat, Kivéve a fejtartás nem ment neki! Valakinek volt már ilyen?
Annyit mondott a védőnőm hogy többet kellene hason feküdnie a babámnak, igen ám , csak ő utal a hasán feküdni ,üvölt nagyon aggódom hogy nem fog neki erősödni ha nem bír ki legalább 4-5 percet hason,
Hiába van ott neki színes akármi , vagy épp szól neki a zene vagy a csörgővel játszom neki!!!
Nem jó . Anyukák ti hogyan éritek el hogy feljebb emelje a fejét kicsivel?
Attól függ mennyi idős. 3-4 hónapos korban ez már probléma, ilyen idősen már el kell vinni dévény tornászhoz.
Nekünk is volt baj a fejtartással, mert feszesek voltak az izmai, illetve a tarkójánál le volt tapadva az izom.
Szintén utált hason lenni, nekünk ez 1-2 hónapos korában volt, de amúgy is egy pici csecsemőt még nem is köt le a szín meg csörgő, azok később kezdik el érdekelni, így úgy kezdtem, hogy először 1-2 perceket volt hason napi 5ször, majd egyre többet, illetve ha hason volt, massziroztam neki a nyakát, ahogy a védőnő mutatta. Youtubon keress ilyen videókat, szépen megmutatják benne mit hogyan..
De mondom, ha még pici 1-2 hónapos a babád akkor otthon próbálgass vele tornázni de ha idősebb már akkor muszáj dévényeshez vinni
2 hónaposan még nem kell tartania. Elég ha éppen elemeli (ingatagon bólogat mint a bólogatós kutya) és elfordítja mindkét irányban.
De gyakorolni kell.
Jól van köszönöm!
Akkor csak gyakoroljunk!
Hát már azt hittem valami baj van vele!
Tudjátok ő nekem az első baba
És még tapasztalatlan vagyok( lehet hogy most butának néztek , hogy van YouTube és internet! Mert nem mész oda! ) Kb
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!