Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Nem lehet attól semmi baja ha...

Nem lehet attól semmi baja ha mindig a haját csinalgatom? Ha játszik én közben csinálom a haját

Figyelt kérdés
3 éves lesz. Hagyja mindig én meg szeretek a hajával jatszani
2019. jún. 16. 14:32
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
77%
Nem értem a kérdést úgy őszintén. Kislányom 2,5 éves, hosszú, dús, göndör haja van. Egy nap négyszer fésülöm (reggel felkelés után, délben elalvás elött, délután ébredés után, este lefekvés elött), mert különben becsomósodik és meg kell csinálnom, hogy ne lógjon a szemébe, most meg hogy ne legyen tőle még melegebb. Szóval én is csattozom, hajgumizom, sosem jutott eszembe, hogy ettől “baja” lesz, mégis mi?
2019. jún. 16. 15:36
 12/16 anonim ***** válasza:
49%
Mi az a csatt????? Kérdező, válaszolók, tanuljátok már meg. CSAT! Hajcsat! Egy tével!!
2019. jún. 16. 15:40
 13/16 anonim ***** válasza:
53%
Max gyorsabban zsìrosodik
2019. jún. 16. 16:04
 14/16 anonim ***** válasza:
64%
De mi baja lenne?? Kérlek kérdező csak egyetlen példát mondj
2019. jún. 16. 16:31
 15/16 A kérdező kommentje:
Hat hogy igy megszokja hogy piszkaljak a fejet es majd kesobb is mindig ezt akarja vagy ilyesmi
2019. jún. 16. 16:39
 16/16 anonim válasza:
86%

XDDDD

Jóisten gyere le, és egy ilyen nő már 3 éve életben tart egy gyereket...

2019. jún. 16. 18:18
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!