Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Most akkor igy lehet vagy igy...

Most akkor igy lehet vagy igy sem?

Figyelt kérdés

Sziasztok! 4 honapos baba anyukaja vagyok es az volna a kerdes, hogy meset HALLGATNI telefonrol most artalmas e vagy sem egy ilyen pici babanak? Bekapcsolasnal leforditom a telefont, ha esetleg mozgokepes a mese (micimacko, frakk stb..). Illetve, ha allokepes a mese, azt nezheti? Delelott foglalkozok vele igy, este pedig konyvbol olvasok, mondokazok neki, sokat enekelek.

Csak olvastam, hogy azert nem jo nekik, mert sok inger eri oket es kesobb jon ki ennek a kovetkezmenye

2019. jún. 14. 11:58
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:

A hangoskönyvet mi kizárólag autóban hallgatjuk, hosszú úton (2 óra vagy több). Amíg kagylóülésben voltak a gyerekeim, annyira utálták, még elaludni sem tudtak, csak sírtak. Nem segített se a dal, se semmi, de a hangoskönyvek igen. Itthon viszont nem vesszük elő, nem elvi alapon, hanem mert nincs rá szükség mindannyian jobban szeretünk együtt, a képeket nézegetve mesét olvasni.

Kedves Kérdező: rengeteg gyerekdal nekem is úgy ugrott be, illetve jópár újat is tanultam, hogy bizony hallgattuk a Gyerekdalok és mondókákat. Gyerekhangon vannak, ismerősek, többnyire népdalok. Semmi károsak nem véltem felfedezni bennük, a könyvet és a hozzá kapható CD-t javaslom.

2019. jún. 14. 19:03
 12/12 A kérdező kommentje:
Koszonom a valaszokat! Nekem is tetszik, igy ha nagyobb lesz tudom neki fejbol is mondani :)
2019. jún. 14. 19:58
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!