Miért sír a kisbabám pelenkázáskor?
9 napos a kisfiam.
Minden pelenkacserét végigordít. Az ordítást csak akkor hagyja abba, amikor a badin az utolsó patent is be van patentolva. Ezután bármit adhatok rá, nem ordít.
Valami ötlet, hogy mit lehetne csinálni vele? /Figyelemelterelés nem jött be:( /
Azért sír pelenkázáskor, mert 9 napos :) Nem bírja, hogy piszkálod, ennyi. Személyes sértésnek veszi, hogy macerálod, ahelyett, hogy hagynád a cicin, vagy az ágyában, vagy akárhol. Majd megszokja, ne aggódj.
Aztán azért fog sírni pelusozáskor, mert el akar majd forogni, aztán elfutni, stb. :)
Amúgy gratulálok a kis újszülöttedhez :)
így van, ahogy az első írja!
Megszokta, hogy anyu hasában minden "egyszerű", elég volt neki hogy a kórházban átpelenkázták, még otthon is folytatódik...?! :))
Nálunk mostmár az a gond, hogy állandóan átfordul, és hát fürcsi után meztelenül indul neki az ágy másik végének, és élvezi hogy "kergetem":DD
Egyet értek az elsővel. :)
Nálunk még az volt a baj, hogy utált hanyatt lenni, mert jobban feszítette a pocakját a büfi, azért is lett hason alvó... nagyon hasfájós volt.
Már 13 hónapos, de újra utálja a pelenkázást. Ma már azért, mert inkább lenne meztelenül.
Utálja, hogy matatnak kellemetlen helyeken. :) A figyelemelterelés jó lesz, ha elég értelmes lesz hozzá. Az én fiam is végigüvölti a peluscserét, most 5 hetes, és tegnap már egy dallal sikerült elhallgattatnom, de azért jó pár hónapig ne várj csendet ilyen esetekben. :)
Gratula hozzá!
Kisfiam 112 hos és még most is ordit nekem is azt mondtak megszokja de nem szokta meg.
Eddig azért sirt mert piszkáltam utána azért mert ment volna:forgolodott,kuszott mászott,most járna közben.
GRATULA a kicsihez!!!!!
utolso vagyok 12 hos!
Egy egyesel többet ütöttem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!