Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Tarthat a babának 4 hónapnál...

Tarthat a babának 4 hónapnál is tovább a hasfájása? Nem kóros ha szinte kezdetektől fogva egész nap nyűgös (emiatt? )?

Figyelt kérdés
A babám nemrég múlt 4 hónapos. 1 hetes kora után kezdődött a hasfájás. Eleinte egész nap sírt, majd jobb lett, de csak rajtam fekve vagy babakocsiban nyugodott meg. Mióta 3 hónapos viszont hetente legalább 5 napot nyűgös, de akkor egész nap nyögdécsel, kinlódik, fájdalmasan forgolódik, és láthatóan nem boldog. Persze nyilvan nem 24 órán á, de az ébren létek 80%-ban. Mar annyira kikészültünk, hogy voltunk neurológusnál, de semmilyen eltérés nincs a babánál. Ráadásul 3,5 honaposanar hasrafordult, mosolyog, gőgicsél, megfog tárgyakat, az éjszakát átalussza. Találkozott valaki ilyennel? Nem is értem, hogy nalunk ez miert nappal van. A legtöbb hasfajas éjszaka van nem? Plusz mindenki azt mondta 3 honap utan jobb lesz.. de ez “kronikus diszkomfort” nálunk nem hogy elmúlna, hanem szerintem még rosszabb is. Tapszeres, amit többet is próbáltunn és az emésztese sem az igazi, de azért ez ennyire durva rossz kozerzetet miert okozna? Amugy hiaba szélcsövezzük nem lesz jobb a kedve. Szerintetek hova induljunk vele? Normalis ez, hogy joforman 3 honapos kora ota alig van jó napja?

2019. jún. 12. 15:17
 1/3 A kérdező kommentje:
Sajnos kihagytam, hogy ajobb napjain se maradektalanul boldog. Sajnalom, hoy ezt kell irnom, de ez mar nagyon elviselhetetlen. Eves elott utan, alvas elott utan, mindig nyűgös, sírós, semmi sem hasznal pedig mindent hasznaltunk mar nála.
2019. jún. 12. 15:20
 2/3 anonim ***** válasza:
Nagyon sajnálom a babád.:'( Anyukám mesélte, hogy én is ilyen voltam, először azért üvöltöttem 0-24-ben, mert nem volt elég tej, aztán azért, mert a tápszertől fájt a hasam, székrekedésem volt, a harmadik hónapra totál kikészült. Az én babám hála a jó istennek nem hasfájós, mondjuk szerencsére tudom szoptatni, de nagyon készültem, hogy mi lesz, ha olyan lesz mint én voltam. Teáztatni próbáljátok? Nekünk ha a Teekanne Baby Fennel jött be, ánizs-édeskömény keverék, a lányomnak pl. a sima édeskömény tea okozott olyan hasfájást, hogy visítva sírt. Esetleg ha látod, hogy kínlódik a pukival, kakival kipróbálhatjátok a pocakmasszázst. Mi már 4 hónaposan kaptunk kóstolót bizonyos kajákból, mert nekünk nem csúszott a tápszer, azt mondta anyukám, hogy utána nálunk már kezdett múlni a hasfájás. Te már kóstoltattál vele valamit? Lehet segítene kicsit.
2019. jún. 12. 15:57
 3/3 anonim ***** válasza:

Az enyém is extrém hasfajós volt. Kizárólag függőleges pozícióban tudott aludni. De szerencsére neki 3 hónapos korára tenyleg elmúlt.

Mi is sok tápszert kiprobaltunk, végül a milumil komfort vált be.

Nem lehet hogy csak adagot kéne emelned? Ne érts félre, nem nézlek hülyéne. De nálunk pl pont ez volt ennyi idősen. Állandóan nyűgös volt, de éhség jelét nem adta, sőt mikor a cumisüvegből kifogyott, akkor sem jelezte, hogy kérne még. Aztán egy nap megemeltem az adagját hátha csak ennyi a baj. És azzal el is múlt minden baja.

2019. jún. 12. 17:14

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!