Hogy oldjam meg? Babóm öt hónapos. Kevés tejem van (60 ml), ezért kezdetektől hozzápótlok. De újabban szopi után nem fogad el pótlást. De 1-2 óra múlva már nyűgös mert éhes. Így egész nap össze vissza eszik. Hogy lehet ebbe rendszert vinni?
Figyelt kérdés
2009. dec. 14. 15:12
1/3 anonim válasza:
Erdekes,nekem soha nem evett tobbet mint 70 ml.es gyarapszik rendesen,harom orankent szopik,lehet ha az elejen gyakrabban tetted volna mellre,gyarapodott volna atejedKerdezd meg a gyermekorvost inkabb.
2/3 anonim válasza:
Az én lányomnak is voltak időszakai, amikor nem kellett neki a tápszer, csak az anyatej. Valahogy átvészeltük, mindig pár napig tartott, és én is kétségbe voltam esve. Aztán egyszer csak megint elfogadta... Ha kevésnek érzed, amit eszik, folyadékpótlásról el ne feledkezz (tea, víz)!
Hozzátáplálást még nem kezdtétek el? Lassan ideje annak is. És akkor itt a megoldás! Hátha elfogadja az alma, barack levét.
3/3 A kérdező kommentje:
Rengeteg mindent megpróbáltam,meg próbálok most is,de semmitőlnem gyarapszik a tejem, örülök,hogy ennyi is van.150-160ml-t evett eddig,most 2hete már, hogy kinlódunk.Próbálom a hozzátáplálást is,de eddig rám hányta,és utána már enni sem akart:(Nagyon ki vagyok ezektől,én ilyen lelkis vagyok:)
2009. dec. 16. 13:35
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!