Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Mit vigyünk magunkkal a strandra?

Mit vigyünk magunkkal a strandra?

Figyelt kérdés
A kisfiam 6 hónapos,és pár het es megyünk nyaralni. Mire van legfokebb szükségünk? És mire kell oda figyelni? Meg mennyit lehetünk kint ?

2019. jún. 11. 13:15
 1/5 anonim ***** válasza:
36%

Mi is akkor voltunk először már 6 hónapos volt.

Túl sokat nem is volt napon. Árnyékban nyitott sátorban voltunk.

Kalap kell neki

Akkor meg nem kentem be naptejjel csak lenge hosszú ruhában volt

De ha fürödni is fog kell úszó pelus. Hosszú ujjú szárú úszó szerelés kalap ami a tarkót is takarja

2019. jún. 11. 13:25
 2/5 anonim ***** válasza:
52%
Igazából ugyanaz kell, mintha sétálni viszed melegben......sapka, naptej, sok folyadek. Plusz úszopelus. Szóval nem igazán értem mit nem tudtál ezen egyedül, ne haragudj.
2019. jún. 11. 13:29
 3/5 anonim ***** válasza:
39%

egy strandsátor jól jöhet és én vinnék egy egész pici felfújható medencét vagy kicsi gumicsónakot. Abba lehet pár centi vizet önteni (akár csapvizet is, ha nem akarod klóros vízben áztatni, vagy tartasz a természetes vizektől - bár ettől nem kell), pillanatok alatt felmelegszik és a lurkót bele lehet tenni, akár meztelenkedve is elpacsálhat benne.

törölközőnek, takarónak terta a legjobb ilyenkor.

2019. jún. 11. 13:53
 4/5 anonim ***** válasza:
*tetra*
2019. jún. 11. 13:54
 5/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm a hasznos válaszokat!!
2019. jún. 11. 14:00

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!