Hogy indultok neki a napnak, strandnak forró nyári időben? Strandra?
5 hónapos babámmal hetköznap nem igazán merek elindulni ilyen vad melegben, de programok lennenek. Úgy tudom nem ajanlott 1 éves kor alatt naptej (lehet én vagyok tájékozatlan). Illetve jön a nyár, mennék strandra is vele, fedettbe, tóra vegyesen. Kint ilyenkor mi az, ami megvedi? Izzadós baba nagyon. Pamit sapi? Jó napvédő a baba kocsira?
:) :)
Az én gyerekeim már nagyon sokkal nagyobbak, de én úgy csináltam, hogy összepakoltam a cuccunkat, felöltöztünk és elindultunk.
Használtam naptejet is rájuk, semmi bajuk nincs (nem, felnőtt korukra sem fog előjönni, mert ketten már felnőttek). A legidősebb 3 hónapos volt, amikor először strandon voltunk. Vízbe nyilván még nem vittem, viszont zuhany alá beálltam vele. Majdnem egész nap a pléden feküdt, teljes árnyékban, de pelus nélkül, jól kiszellőzött a popója, az biztos. Csak aludni tettem be a kocsiba. Sosem csináltam ügyet a mászkálásból. Nekem sem volt kocsim, tömegközlekedtünk. Simán elmentem vele/velük a IX. kerületbe csillaghegyi strandra is.
Vékony, lehetőleg fehér sapi természetesen alap, amikor süt a nap.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!