Mikortól lehet vinni kirándulni vagy strandra a babámat?
Figyelt kérdés
Július 2-án született a kisfiam. Még jó idő van gondoltam elmehetnénk egy fél napra kirándulni (sétálni mert nagyon szeret levegőn lenni) vagy strandra. Persze ő meg én nem mennénk vízbe. Vagy ez hülyeség? Volt más is így? Nem akarok rosszat neki. De ősszel már olyan változékony az idő. Augusztus végén gondoltam menni.2018. júl. 27. 18:54
1/5 anonim válasza:
Sétálni nyugodtan, stranda így nem látom értelmét.
2/5 anonim válasza:
Az én babám május közepén született ő is szeret a levegőn lenni. Viszont én az idei nyáron nem viszem strandra. Nem való ez nekik még. Ez az én véleményem,de láttam már ilyen apró babákat strandon
3/5 anonim válasza:
Tesomnak a nagyobb lanya mikor pici volt es tesom helyre jott mentunk a picivel strandra. Felvaltva figyeltunk ra. Es mindenkinek jo volt :)
4/5 anonim válasza:
Tengerparti országokban minden életkorban viszik a kicsiket a partra.
Csak itt szokás, hogy a kicsikkel ezt nem szabad meg azt nem szabd.
5/5 anonim válasza:
mi két hónaposan vittük vízbe elsőnek, élvezte, bírta is 45 percet simán, utána meg puciztunk az árnyékban egy fa alatt, óriásit durmolt.
De 1 hónaposan simán vittük kirándulni is. Nem neki nehéz, hanem neked mint anyának, mert kényelmetlen kint mindent csinálni
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!