Pampers active törlőkendőt nem lehet kapni Magyarországon? Eddig még sehol sem láttam.
Figyelt kérdés
2010. júl. 8. 13:32
11/20 A kérdező kommentje:
Igen, ilyen.
2010. júl. 8. 13:47
12/20 anonim válasza:
Ezer féle törlőkenddő van, nem csak Pampers, sajna ez itthon nincs, de másnak is van jó illata.
13/20 anonim válasza:
Én a DM-ben veszem, és mindig van.
14/20 A kérdező kommentje:
Köszönöm mindenkinek a gyors választ!
2010. júl. 8. 13:49
15/20 anonim válasza:
A legjobb illata szerintem a Nivea törlőkendőnek van. Igazi babaillat!!!
16/20 anonim válasza:
Az anyósom tegnap a narancssárga pampers törlőkendővel állított be és annak is nagyon finom illata van. Úgy meglepődtem, mert magamtól biztos nem vettem volna meg a narancssárgát.
Megnéztem a német pampers oldalt és ott sincs a termékeknél lila.:S
18/20 anonim válasza:
előz
Én sem találtam lilát a német oldalon.
19/20 A kérdező kommentje:
Lényeg az, hogy itthon nincs. Nem is akartam német honlapról rendelni. Lehet, hogy Belgiumból van, mert a csajszi anyósa ott él és az első hónapokban ott laktak nála elég sokat. De most nehogy belinkeljetek nekem belga honlapokat, hogy ott sem lehet kapni, mert kész leszek! :)))
2010. júl. 8. 14:04
20/20 anonim válasza:
Oh, én kérek elnézést, hogy megnéztük a német oldalon pusztán a maguk kíváncsisága miatt és leírtuk, hogy a németeknél nincs.
Megnézem a belgát, de ígérem, nem linkelek, ahogy eddig sem tettem. :S
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!