Egyedűl járni még nem tudó, de kapaszkodva lépegető babának milyen szandit javasolnál? Én erre gondoltam? Esetleg linkelnél te is?
Http://www.brendon.hu/Products/ViewDetails/18818? storetype=store&store=47 Úgy már lépegetünk piciket,ha fogom a két kezét,de önálló járása még nincs.Most lesz a szülinapja és erre gondoltam.Segítenétek????
Mé nem volt semmilyen cipője csak a kocsicipő:
Utolsó válaszoló: cipőt mindig úgy vegyél, hogy próbáld fel a babára, mert lehet, hogy magas a rüsztje, vagy széles a lábfeje, s nem lesz jó a cipő.
S úgy válassz cipőt, hogy tudd, míg járni tanul, sokat jár majd lábujjhegyen. a cipőnek ezért jobb többek között, ha puha a talpa, orra.
Ha vastagabb bőrcipőt, vagy keménytalpú cipőt veszel, akkor tutira legyen magasszárú, mert abban könnyebben megbotlik és kimegy a bokája.
Mezítláb is megbotolhat, meg first step cipőben, de talán nem sérül akkorát.
A fiamnak már rándult meg bokája a játszótéren, pedig csak simán gyalogolt, még csak akadályba sem ütközött.
S még egy gondolat: ilyen pici lányka kb. 2 hónap alatt ki is növi ám a cipőjét, úgy kalkulálj! Utána lehet venni újat. Persze az első cipője akkor is legyen hiperkényelmes, puha cipőcske. A puha talpú cipőben jól érzi szerintem a talajt is, jobban ráérez a talpával.
Mezitláb a lábujjaid dolgoznak, tartanak járás közben, mivel cipőben ezt nem tudják tenni, ezért kell nekik először mindenképp bokát tartó cipő.
Másik kérdésedre: gyereket soha nem vezetjük kézen fogva, amig nem tud járni. Neki kell megtanulnia járni előbb, aztán lehet kézen fogva vagánykodni. Sokat ártasz vele, ha vezetgeted. Ne tedd.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!