Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Egyedűl járni még nem tudó,...

Egyedűl járni még nem tudó, de kapaszkodva lépegető babának milyen szandit javasolnál? Én erre gondoltam? Esetleg linkelnél te is?

Figyelt kérdés

Http://www.brendon.hu/Products/ViewDetails/18818? storetype=store&store=47 Úgy már lépegetünk piciket,ha fogom a két kezét,de önálló járása még nincs.Most lesz a szülinapja és erre gondoltam.Segítenétek????

Mé nem volt semmilyen cipője csak a kocsicipő:

2010. júl. 8. 12:34
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:

Utolsó válaszoló: cipőt mindig úgy vegyél, hogy próbáld fel a babára, mert lehet, hogy magas a rüsztje, vagy széles a lábfeje, s nem lesz jó a cipő.

S úgy válassz cipőt, hogy tudd, míg járni tanul, sokat jár majd lábujjhegyen. a cipőnek ezért jobb többek között, ha puha a talpa, orra.

2010. júl. 8. 13:02
 12/15 anonim ***** válasza:

Ha vastagabb bőrcipőt, vagy keménytalpú cipőt veszel, akkor tutira legyen magasszárú, mert abban könnyebben megbotlik és kimegy a bokája.

Mezítláb is megbotolhat, meg first step cipőben, de talán nem sérül akkorát.

A fiamnak már rándult meg bokája a játszótéren, pedig csak simán gyalogolt, még csak akadályba sem ütközött.

S még egy gondolat: ilyen pici lányka kb. 2 hónap alatt ki is növi ám a cipőjét, úgy kalkulálj! Utána lehet venni újat. Persze az első cipője akkor is legyen hiperkényelmes, puha cipőcske. A puha talpú cipőben jól érzi szerintem a talajt is, jobban ráérez a talpával.

2010. júl. 8. 13:09
 13/15 anonim ***** válasza:
Mi elefanten cipőcskéket hordunk, az első cipőnk is az volt. Puha a talpa, tartja a bokáját, kifejezetten babáknak és gyerekeknek és ortopéd orvos is ajánlotta. A deichmannban lehet kapni. És szerintem is mindenképp próbáld rá a babádra mielőtt megveszed. Ebbe három féle szélességű van és 17 mérettől már lehet kapni.
2010. júl. 8. 14:00
 14/15 anonim ***** válasza:

Mezitláb a lábujjaid dolgoznak, tartanak járás közben, mivel cipőben ezt nem tudják tenni, ezért kell nekik először mindenképp bokát tartó cipő.

Másik kérdésedre: gyereket soha nem vezetjük kézen fogva, amig nem tud járni. Neki kell megtanulnia járni előbb, aztán lehet kézen fogva vagánykodni. Sokat ártasz vele, ha vezetgeted. Ne tedd.

2010. júl. 8. 14:38
 15/15 A kérdező kommentje:
Kösz a válaszokat! Abszolut nem vagánykodok vele és nem hinném h pár lépés óriási ártás lenne :S
2010. júl. 8. 17:04
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!