Egyedűl járni még nem tudó, de kapaszkodva lépegető babának milyen szandit javasolnál? Én erre gondoltam? Esetleg linkelnél te is?
Http://www.brendon.hu/Products/ViewDetails/18818? storetype=store&store=47 Úgy már lépegetünk piciket,ha fogom a két kezét,de önálló járása még nincs.Most lesz a szülinapja és erre gondoltam.Segítenétek????
Mé nem volt semmilyen cipője csak a kocsicipő:
nem jó mert:
alig tarja a bokáját hátul.
csak huszas mérettől van ált. még nem szoktak ekkora lábbal rendelkezni bár lehet hogy a te babád igen de ált. egy évesen van huszas lábuk.
szép de nem praktikus.
jó mert:
massziv és nem esik szét
én a cipőkből sose veszek rózsaszint inkább uniszex szinüt mert két babát szerettünk volna és mindent eltettünk -igy gazdaságosabb....-
ezt inkább ajánlom:
Zokni, tappancsos zokni otthonra bőven elég, vagy mezítláb.
[link] storetype=store&store=47
Ha erre gondoltál szerintem nem jó, nem fogaj a bokáját.
Megnéztem a szandált, én ezt nem választanám első cipőnek. Nekem a védőnő anno azt mondta, hogy olyan cipő kell, ami tartja a bokáját is, és puha a talpa. Ő zárt cipőt javasolt különben, hogy a lábujjacskákat ne sértse meg, ne üsse be a küszöbbe, de szerintem ez már túlzás.
Én arra helyeztem a hangsúlyt, hogy puha legyen a talpa. Most hirtelen találtam egy linket, de lehet, hogy még ennél is vannak könnyebb cipők járni tanuláshoz.
A lábméet változó, faimnak 10 hósan 21 es volt ez első utcai cipőja (magasszűárú), lányomnak szintén 10 hósan ugyanúgy 20-as.
Szandija már 21-es.
Köszi a válaszokat,de lenne még kérdésem:)
Első baba igy picit tudatlan vagyok.
Ok,h nem fogja a bokát,de ha mezítláb van,akkor sem fogja semmi a bokát.Akkor most ez hogy van?
És ha nem egyedűl totyog benne,hanem mögé állva fogja a kezem és lép párat,akkor is fontos h fogja a bokát?
Nem provokálok,csak tényleg nem tudom és nagyon szükségem van a segítségre.
Szia!
Én is a first step kategóriás cipőket ajánlanám, amit linkeltél még járni tudó babáknak sem adnám.
Én clarks first step cipőket vettem a kislányomnak, amikor járni tanult, kívül-belül bőr, nagyon jó hajlékony talpú kiscipők, azóta is maradtunk ennél a márkánál.
Nekünk ilyen volt az első:
De sajna ezt a márkát Mo-on csak aukciós oldalakon, vagy egyéb adok-veszek oldalon lehet kapni. De újakat is szoktak árulni.
21 hós kislány anyukája
Szia!
nekem is csak most kezdett el lépegetni a babám,én is olyat vettem neki,ami tartja a bokáját meg a sarkát is,igaz nekem kisfiam van igy sötétkéket vettem neki,de láttam belöle rózsaszint is,ha gondolod tudok róla képet küldeni neked,jó árban is volt nagyon,2700ft volt,több méret is van belöle,ha érdekelj irj privátot és átküldöm a képeket neked róla és megmondom,h hol tudtam ilyet venni,csak itt nem akarom leirni,h hirdessek. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!