Nálatok is van ilyen? Mikortól érti meg hogy nem szabad?
Figyelt kérdés
9 hónapos elmúlt. Egyszerűen annyira akaratos hogy az hihetetlen. Nem birom pelenkázni, öltöztetni mert kifordul és ordít ha nem engedem el. Ha valamihez nem engedem oda hisztizik egy jó ideig. Ha kicsit rábíznám az apjára még takarítok vagy valami, 5 perc után elkezdi a hamamama sírását.. Ha valamire azt mondom nem szabad, ugyanez van. Mostanában elkezdett ütögetni de néha olyant csap hogy szó szerint fáj, megjátszom hogy sírok mert fáj erre otthagy vagy kinevet.
Néha úgy érzem már most nem tudom "kordában tartani", mi lesz később.
Változni fog vagy én rontottam el?
2019. jún. 6. 14:53
11/12 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat.
Igen első gyerek. Nem nem vártam hogy hú milyen csak kíváncsi voltam hogy mas babája is ilyen e.
2019. jún. 6. 20:55
12/12 anonim válasza:
20 hónapos a fiam. Érti mit jelent, a miértet meg se próbálom. Az hogy elfogadja-e és abbahagyja a megkezdett cselekvést az millió dologtól függ. Van ahol vàlasztási lehetősége sincs, pl a csapkodás ill. bármi ami veszélyes.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!