3 honapos kor utan mennyire lassul le a babak novekedese? Nalatok hogy alakult, leirnatok?
Pl szuleteskor es 3 honap korul mekkora volt a babatok, majd fel eves kor kornyeken.
Mert azt mondta a vedono, hogy lelassul a suly es a hossznovekedes, csak kivancsi lennek, hogy kb mennyire.
Most lett 3 honapos a fiam es 66 cm, 6800 gramm.
A 68-as ruhakba rendszerint az van irva, hogy 3-6 honapos gyerekre valo. Mar ezeket hasznaljuk par hete es nem tudom elkepzelni, hogy meg honapokig jok legyenek, mert nem nagyok ra jelenleg, hanem pont jok.
A babakocsin is jo lenne hasznalni a mozest meg 2-3 honapig, mert szereti a kicsi, nagyokat alszik benne, ha uton vagyunk es jobbnak is latom, amig nem lesz tavasz es melegebb ido.
De gyakorlatilag kitolti a gyerek mar most, mert ugye rajta van meg az overall, sapka, de ezekre szukseg is lesz meg tavaszig.
Első hónapban kérek egy kilót hízott, másodikban egy kiló tíz dekat.
Három hónapos státuszon pedig 620grammot hízott egy honap alatt. Tehát nálunk így nézett ki. :)
:) szrrintem egyeni, de az tuti hogy valamelyest lassul, en is ezt figyeltem meg. A mi kislanyunk 51cm 3710 grammal szuletett, korhazban fogyott szegenykem kb 300grammot, ugyhogy vegyuk ugy, hogy 3400rol indult.. most lesz par nap mulva 5 honapos, es jelenleg 66,5 cm es 6800gr. :) most a 68as meretu ruhakat hordja, illetve markaja valogatja, van ami ebben a szamozasban kissebb/van ami nagyobb. A mozesben azert meg van helye boven, overallal-takaroval egyutt is. Kb amire megjon a jo ido, ( itt junius eleje kb), addig fogjuk tudni hasznalni is-remelem :) ( allithato a hattamla, ulni is tud majd benne). Az elso 3 honapban sokkal gyorsabban nott mint a mostani 2ben. 50es merettel kezdtunk, kb 2 hetig volt ra jo, aztan 56 ugye, amit mar novemberben ( o szeptemberi) lecserltunk 62re, aztan 68at kb december kozepr fele kezdtuk, es meg azt hordja, mondjuk mar kezd latszani hogy a kinoves fazisaba lep :)
A ruhakba meg mindegy mi van irva, F&F rugdalozoban az volt h 3-6, es mar majdnem 2 honapja nem hordja, mert nem megy ra.. 😅 A h&m es a kik-es kisnadragok pedig meg siman jok ra, pedig 2-4 ho ill 62 van beleirva.
Az én kislányomra majdnem fél éves koráig jók voltak az 56-os rucik, pedig minden rendben van/ volt a fejlődésével.
3130g, 48 cm-rel született; 2800g-mal hoztuk haza. 3 hónaposan 4600g, 53 cm körül volt; fél éves státuszon pedig 6200g, 62 cm-t mértek. Most már majdnem 7 hónapos, és 6600g, 63 cm.
Nem nagyon lassult még ekkor az enyémeknél..
1. gyerek.. Születéskor 51 cm
3 hónaposan 61 cm
6 hónaposan 72 cm
1 évesen 81 cm, 9 hónaposra nem emlékszem
2 évesen 93 cm
3 évesen 103 cm
2. gyerek 48 centivel született
3 hónaposan 59 cm
6 hónaposan 68 cm
9 hónaposan 72 cm
1 évesen 78 cm
1,5 évesen 84 cm
6-7 hónapos korukig elfértek a mózesben, de 66 centi 4-5 hónapos korukban voltak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!