3 hetes babával mennyit lehet kint lenni? Szabad nyitva hagyni a terasz ajtaját egész nap?
Figyelt kérdés
Nincs huzat es a szoba másik felében van. 20-22 fok van kint, es gyönyörű idő. Mennyit lehet ugy a szobában hogy nyitva van az ajtó? A kutyusok ki be mászkálnak, de ha baj, be tudom vinni a másik szobába is. Mennyit mehetünk ki sétálni a babakocsival?2019. ápr. 20. 12:01
2/12 anonim válasza:
Akár egész nap kint lehettek. Nagyon szép idő van, használjátok ki, hogy nem esik, nem fúj.
3/12 anonim válasza:
Amíg jól érzi magát, nyugodtan. Csak arra vigyázz, hogy sokáig ne érje őt tűző nap.
4/12 A kérdező kommentje:
Rendben, koszonom. Akkor az erkelyajto is nyitva lehet egesz nap?
2019. ápr. 20. 12:35
5/12 anonim válasza:
Nekünk szülés után volt nyitva végig az erkélyajtó, mert baromi meleg volt, dőlt be az undorító, szmogos levegő, de hát még mindig jobb, mint megfulladni a melegtől. Szerintem nyugodtan nyitva lehet az erkélyajtó nálatok is.
6/12 anonim válasza:
Mindhárom gyerekem 2-3 hetes korától már kint aludt az erkélyen. babakocsiban. A háromból kettő téli születésű, az első április első felében született, ő már hamarabb is ki lett téve. Olyanokat aludtak, hogy mindent meg tudtam csinálni és még pihenni is volt időm.
7/12 anonim válasza:
Erkelyre miert pont babakocsi ?
Ezt spec soha nem ertettem ...
Amugy barmennyit plane h ilyen jo az ido :-D
8/12 anonim válasza:
Miért miben kéne kivinni az erkélyre? Szerintem pont evidens, hogy a kocsiban.
9/12 anonim válasza:
Hat nem tudom. Nincs egy mozes kosar vagy hordozo vagy valami?
Bakker esos saros ido utan keresztul cipeled a lakason?
Persze elotte lesuvickolod...
Vagy ha olyan akkor a harmadik emeletre?
Esetleg veszel egyet csak oda?
Fura. Nagyon fura.
Lakasba lakom de soha nem jutott volna eszembe babakocsit vinni az erkelyre. Oda volt egy regi mozeskosar labakkal.
10/12 anonim válasza:
Nincs és már nem is lesz. A legkisebb gyerekem is elmúlt 15 éves. Mózesben a földre? Noormális? Minek vettem volna + állványt. Fölösleges pénzkidobás lett volna. Tekintve, hogy lakótelepen laktunk akkoriban, és a kocsit csak a lakásban tudtam tartani, ezért alap volt, hogy mindig letöröltem a kerekét, mielőtt bevittem volna. Nem egy agysebészet, pár perc az egész.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!