Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Az első mózeskosár kisebb,...

Az első mózeskosár kisebb, mint a második? Miért van árban ekkora különbség köztük?

Figyelt kérdés

1. [link]

2. [link]

2010. júl. 8. 09:03
 1/7 anonim ***** válasza:
a terhelhetőség nagyjából azonos tehát túl sok különbség nem lehet közöttük. az önsúlyuk is de az az igazság hogy ha azt várod hogy melyiket javasoljuk azt sokan fogják irni hogy egyiket se mert ennyi pénzért már jobb babakocsit kapsz és nem fogod tudni sokáig használni ...a kivitele a drágábbnak jobb talán szebb biztos jobb minőségü anyagból van de hidd el teljesen felesleges kiadás.
2010. júl. 8. 09:07
 2/7 anonim ***** válasza:
Ennyiért már komplett babakocsit kapsz, mózessel, hordozóval együtt. Én bocsika, de nem költenék ilyenre. Egyébként mi kb. 7 hetes koráig használtuk a babakocsi mózes részét, utána egyszerűen nem volt hajlandó megmaradni benne a kisfiam, csak a bébihordóval tudtunk menni sétálni. Szóval így utólag azt mondom, nekünk fölösleges volt (3in1 babakocsink van, sportrésszel).
2010. júl. 8. 09:10
 3/7 anonim ***** válasza:

Nem tudom, mi a különbség, ezt szeméyesen kellene megnézni.

Én a hosszabbat venném, hogy tényleg jó legyen 6 hónapos korig.

Vagy: az olcsóbbat, és hozzá adaptert, hogy az autóba beköthessem.

A Peg Perego babakocsik a legjobbak :)

Ha megtehetitek, miért ne vennétek, én is vettem volna :)

2010. júl. 8. 09:12
 4/7 anonim ***** válasza:
Az én babám 6 hónapos koráig -amíg ki ne nőtte, addig használta a mózest a babakocsin.
2010. júl. 8. 09:13
 5/7 anonim ***** válasza:

A kislányom utálta a mózest, alig használtuk, inkább vettem egy kendőt és magamra kötöttem, amíg nem rakhattam bele a sportrészbe döntve. A hordoozót szintén utálta. 3:1-ben babakocsink van, de kár volt ilyet vennünk, elég lett volna egy kendő és egy szupi sportkocsi.

De hát ezt előre nem lehet tudni, hogy milyen típusú babád lesz.

2010. júl. 8. 09:25
 6/7 anonim ***** válasza:

Az én lányom imádta a mózest (remélem a második baba is szeretni fogja), sokszor a lakásban is abban aludt, vittem magammal ahová mentem. a babakocsi vázáról egy kattintással leemeltem és már bent is volt az alvó gyerek séta után. És igen, csak hat hónapig használtuk..és?? Nem értem, ha valaki megteheti akkor miért ne vehetné meg?

Egyébként szerintem csak azért kerül többe, mert esetleg újabb modell, vagy másik vázhoz tartozik. Amiket én néztem élőben (nem pont ezt) a huzat minőségében, szépségében is volt különbség, azt hiszem nagyságban nem.

Egyébként valaki szereti a mózest, valaki nem. Igazából használat közben derül ki, hogy nektek beválik-e. Én például egy böszme kocsival amire sem a mózest sem a hordozót nem lehet rögzíteni csak kínlódtam volna, de ugyanígy egy kiskerekú esernyőkocsival is.

2010. júl. 8. 13:09
 7/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat!
2010. júl. 8. 20:31

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!