Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Mi a különbség a Quinny...

Mi a különbség a Quinny Speedi és a Quinny Buzz mózeskosár között?

Figyelt kérdés

1. Quinny Speedi: [link]

2.Quinny Buzz: [link]

2010. okt. 9. 05:10
 1/3 anonim ***** válasza:
Szinte semmi.
2010. okt. 9. 06:35
 2/3 anonim ***** válasza:

Ugyan az mindd a kettő, csak ugye ha szettet veszel, más színben vannak a buzz-ok, és a speedy babakocsik, szólnák a színekben vannak a mózesek elnevezbe!

Mind a kettő fajtát adapterrel lehet feltenni. Egyébként ezeket olyan kevés ideig használják a babák, hogy nem lehetbleamortizálni!

Én használtan vettem vaterán 25.000 ért, de mintha új lett volna! Huzatát matracot ki lehet venni, kimostam!

Pléd szélfogó, szúnyogháló volt hozzá, meg adapter, de az a babakocsihoz is járt.

Capri színűt vettem, az unisex, nagyon szép színe van élőben!

Van már műanyag aljú mózes is, azt nem venném, összekarcolódik, elrepedhet, belevizzad tavasszal nyáron a baba!

Ennek a tipusnak amit te is néztèl fa az alja, azon van a kivehető mosható matrac.

[link]

2010. okt. 9. 07:12
 3/3 A kérdező kommentje:
Nagyon szépen köszönöm a válaszokat!
2010. okt. 9. 11:14

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!