Nem bírom az éjszakázást, tudtok tanácsolni valamit? Meddig megy ez még így?
Egy éves lesz a fiam, és nagyon rossz alvó. Általában 2-3 óránként kel fel éjjel, jobb esetben visszaalszik egy kis víztől, de mostanában egyre többször ez sem elég, van, hogy 4-5ször is vissza kell mennem hozzá, mert mindig sír, ha kimegyek a szobájából. Mostanában az óránként, félóránkénti ébredés is gyakori, én meg már tök türelmetlen és ideges vagyok..:((
Ez egyébként így megy már születése óta, tudtok tanácsolni valamit?? homeós szerek nem használnak, próbáltuk, sajnos jön a foga folyamatosan, meg mindig valamilyen mozgásfejlődés is aktuális, plusz a szeparációs szorongás, szóval mindig van mire fogni a rossz alvást, de én már kezdek kiborulni...:(
köszi
12.43-esnek és utolsónak is köszi. az a baj, hogy ha nem adok neki vizet akkor nem tudom megnyugtatni, ha bemegyek hozzá, csak még pipább lesz és még jobban ordít... szóval vagy vizezünk, vagy be sem megyek.. azt is próbáltam már amit te írtál, hogy lefeküdtem mellé (igaz ezt az elalvásnál, és a hajnali 5 órás felébredésénél csináltam) de semmit sem ért, ha látja hogy ott vagyok mellette, akkor vagy elkezd engem fogdosni, vagy máshogy játszani, vagy csak áll és sír, hogy vegyem ki... de aludni semmiképp sem hajlandó, volt hogy egy órát feküdtem mellette
nehéz így kívülállónak tanácsot adni tudom, de azért jó olvasni, hogy kinek mi segített.
napközben kétszer alszik egy órát, ez nem valami sok szerintem, úgyhogy ezt nem tudom lerövidíteni sajnos...
úgy érzem, hagynunk kéne őt pár napig, hátha megszokja, hogy éjjel alvás van.... mert ha meg magamhoz veszem, akkor még nagyobb gyötrelem a saját ágyba szoktatás pl a dockorszak kellős közepén..:(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!