Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Mit jelent nálatok hogy...

Mit jelent nálatok hogy csemetéket átaludta az éjszakát?

Figyelt kérdés
17 hós kisfiam már 2. napja nem ébred csak hajnal 4 fele, szopizik és alszik tovább 7 -ig. Akkor "kávézik még" és indul a nap. Ez már nagy szó, mert eddig 2x ébredt éjjel.
2010. júl. 8. 08:22
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
Kisfiam 3 hónapos kora óta alszik este 9-től reggel 8-ig.
2010. júl. 8. 08:52
 12/18 anonim ***** válasza:
Este 8-9 oratol alszik reggel 7-8-ig. Most 3 hos de mar elejetol fogva eleg jol aludt ejjel. Kezdetben egyszer felkelt szopizni 3 ora korul, aztan azt is szepen kihagyta :)
2010. júl. 8. 08:56
 13/18 anonim ***** válasza:
Kislányom 6 hetes koráig 3 óránként evett éjjel nappal. 3 hónapos koráig már csak hajnali 3-4 körül kelt fel szopizni, 3 hónapos kora óta este 8-reggel fél 7-ig alszik, nem ébred enni/inni. Nem is tudom elképzelni milyen lehet az éjszakázás hónapokig, én tuti nem bírnám.
2010. júl. 8. 09:34
 14/18 anonim ***** válasza:

nálunk kb. azt amit írtál, hajnalban kel ciciért. utána visszaalszik. előtte nem 2x, hanem 4-5-6-7-8x kelt egy éjjel. vagy még többet, ha foga jött épp.

ez kb. 2 hónapja van így, nemrég múlt másfél éves.

2010. júl. 8. 12:24
 15/18 anonim ***** válasza:
Nálunk azt jelenti, hogy este fürdés és tápszer után berakom a kiságyába, és reggelig nem kel fel. Ez kb. 9-f10-től reggel 9-ig. 6 hetes korától átalussza az éjszakákat, előtte is csak egyszer kelt éjjel. A fogzás nálunk szerencsére csak kicsit zavart be, volt pár éjszaka, amikor kelnem kellett hozzá, de nem jelentős. Viszont ha telihold van, akkor aztán nincs alvás, kb. minden harmadik teliholdkor hajnalban (3-4 körül) ébred, és nehezen alszik vissza.
2010. júl. 8. 12:39
 16/18 anonim ***** válasza:
én akkor mondtam, hogy átalussza az éjszakát, mikor ébredés nélkül aludt este 11-től reggel 6-7-ig. Kb. 2-3 hónapos kora óta. Most 5 hónapos, fél 10-10-től alszik 6.30-7-ig. Nekem akkor volt a legrosszabb, mikor 6* evett, utoljára éjfélkor, utána ébredt 3-4 óra körül magától. Iszonyú fárasztó periódus volt.
2010. júl. 8. 14:02
 17/18 anonim ***** válasza:
Nekem azt jelenti,hogy este 9-fél 10-től reggel 8-ig alszik,2hónapos kora óta.Szóval azt jelenti nekem,hogy nem kelt fel senkit,akkor ébred meg,mikor már fent vagyunk.18hónapos
2010. júl. 8. 14:13
 18/18 anonim ***** válasza:
Én azt hívom átaludt éjszakának, ha nem kell hozzá felkelnem 1x sem!!! És reggel min. 7-ig alszik. Én este 11 körül fekszem, így onnantól számítom.
2010. júl. 8. 14:40
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!