Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Anyukák a borostyán nyakláncot...

Anyukák a borostyán nyakláncot éjjelre leszoktátok venni? Nem zavarja a babátokat az alvásban? Vagy nem féltek hogy rátekeredik a nyakára?

Figyelt kérdés
2010. júl. 8. 07:20
 1/9 anonim ***** válasza:
Egyszer hagytam rajta éjjel, sajnos valahogy betekerte az egyik ujját....Mondanom sem kell hogy megijedtem! Azóta nappalra sem adtam rá,mert féltem. Barátnőmék egész fogzás alatt használták(nem sok sikerrel), éjjel is rajta hagyta, semmi baj nem történt, és nem is zavarta az alvásban a babát.
2010. júl. 8. 07:25
 2/9 anonim ***** válasza:
53%

Már eeg sokszor volt erreöl ezen az oldalon is szó - sok országban már betiltották ezeknek az árusitását, mert több baba is meghalt már miatta. Nemcsak éjszaka, hanem nappal is: pl. alászorult a keze, vagy valami más és megfolytotta a picit. Ezenkivül sok gyerek kapott töle erös allergiát, mivel ez lényegében gyanta.

A babának NEM HASZNÁL, csak annak, aki jó drágán eladja.

2010. júl. 8. 07:28
 3/9 anonim ***** válasza:
51%
Soha nem használtam,mert semmi hatása nincs,ez csak babona. Viszont egy ismerősöm kislány éjjel megfulladt tőle. Beleakadt a keze,és meghúzta a láncot.
 4/9 anonim ***** válasza:
eeg helyett elég akart lenni
 5/9 anonim ***** válasza:
48%

Szia!

7 hónapos volt a kisfiam,amikor megkapta,1 évig folyamatosan rajta volt(néha pár órára azért levettem,kitettem a napra),nem volt semmi baja.

Jobb olyat venni,ami rövidebb,nem lóg le a baba mellkasáig,nekünk olyan volt.

Kb.3-5 centivel volt hosszabb,mint a nyakkerülete

2010. júl. 8. 07:43
 6/9 anonim ***** válasza:

07:43-as vagyok

nekünk sem használt,csak a design kedvéért volt rajta:)

Minden újabb fognál éjjel szinte végig fent voltunk:(

2010. júl. 8. 07:45
 7/9 anonim ***** válasza:
6 hónapos a lányom, 3 hónapos kora óta a nyakában van, éjjelre mindig leveszem, bár nem tud a nyakára tekeredni, rövid a lánc. nem tudom, hogy használ-e vagy sem...majd kiderül. többen dicsérik, többen szidják, vagy hülyeségnek tartják. Azt hiszem manapság ez olyan, mint pl. hason aludjon a gyerek vagy sem, mikor történjen a hozzátáplálás...stb. Olyan ellentétes információáradat áll a rendelkezésünkre, hogy csak kapkodhatjuk a fejünket. Azért nem csak a rossz példákat kell felsorakoztatni, hanem a jókat is, és majd az anyuka mérlegel, hogy mit választ.
2010. júl. 8. 08:40
 8/9 anonim ***** válasza:

A rövid lánc is legalább annyira veszélyes, mert ha valami alákerül, akkor már szoros is lett - és elég, ha a kezecskéje csúszik be a nyaka és a lánc közé!

Nem értem azokat az anyákat, akik csak divatból ilyen veszélynek teszik ki a gyereküket!

2010. júl. 8. 10:32
 9/9 anonim ***** válasza:
Nekünk is van,a rövidebb fajtából.Apa nem engedte,hogy rátegyem a nyakára,mert fél,hogy megfullad.Aztán olvastam valahol,hogy nem csak a nyakában lehet,mert elméletileg az a lényege,hogy a bőrrel érintkezik,bár gondolom minél közelebb a fogához annál jobb.Lényeg a lényeg én a bokájára teszem így nyugodt vagyok,de éjszakára még így is leveszem.
2010. júl. 8. 11:23

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!