Hogyan mondjam meg finoman a férjemnek, hogy ne az ő nevét adjuk a születendő gyrekünknek? Már utalt rá, de nekem nem tetszik az ő neve.
Ok, köszi. Csak a következő sztoritól kicsit beijedtem.
Az unokatesóm férje is a saját nevét akarta, szerencsére lány lett, akkor meg azt akarta, hogy a felesége neve legyen,megoldották, nem az lett
Köszönöm a válaszokat, amúgy azért nem tetszik, mert a neve jános
Szia.
Mar kommenteztem egyszer Neked :)
A ferjem Andras es O is Andrast kar ha a kovetkezo baba fiu lesz.
Ugy oldottuk meg, hogy O Andrast en Merset akartam, hogy Levente Andras lesz igy senkinek nem lesz igaza es megis olyan nevet kap ami mindketonknek tetszik :)
En Bernadett Dora vagyok a lanyunk Boglarka DORKA, mert nem akartam, hogy Bernadett legyen, de igy a Dora-Dorka paros miatt meg is hasonlit :)
Szeintem is a masodik neve lehet Janos (lehetne az elso is es a masodikon szolitjatok, de hivatalos helyeken az elson fogjak ezert praktikusabb masodik nevnek adni)
Szia!
Nalunk is ez volt.A ferjem a sajat nevet akarta adni(Tibornak hivjak) es tetszik a neve de aposom is Tibor annak az apja is igy en azt montam:eleg.
Kislanyt mondtak az uh-n igy nem is torodtunk vele.Aztan mikor megszuletett derult ki,hogy kisfiu.En 25 orat vajudtam,mondtam a ferjemnek,hogy: Nekem tudod,hogy a kedvenc nevem az Erik, legyen akkor a neve Erik Tibor.
Beleegyezett.Nem tudom,hogy sajnalatbol(mert remesen neztem ki) vagy miert.
De azota nem banja,hogy ez lett a fia neve es O is Eriknek hivja a fiat:)
1 eves kisfiu anyukaja
majdnem ua irtam mint az utolso, a lenyeg ua de megis lepontoztal!
koszi
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!